Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ce a spus Andrei Dumiter despre Gigi Becali după ce a plecat de la FCSB: ”Am fost trecut pe linie moartă!”

Ce a spus Andrei Dumiter despre Gigi Becali după ce a plecat de la FCSB: ”Am fost trecut pe linie moartă!”

FCSB

Comentarii

Andrei Dumiter a vorbit despre FCSB, după ce fotbalistul a plecat de la echipa lui Becali şi a semnat cu FC Voluntari.

Gruparea FC Voluntari a anunţat, lunea trecută, că a semnat un contract, valabil pe o perioadă de 3 ani şi jumătate, cu jucătorul Andrei Dumiter. 

După ce a plecat de la FCSB, jucătorul a oferit mai multe declaraţii. El a vorbit şi despre Gigi Becali. Atacantul susţine că patronul FCSB nu a zis niciodată nimic rău despre el şi că mereu era lăudat de omul de afaceri. 

”Am fost trecut pe linie moartă!”

”Până acum, niciodată nu a spus ceva rău de mine. În toate ziarele, chiar dacă ziariştii şi moderatorii încercau să scoată ceva negativ de la dânsul, întotdeauna m-a lăudat. În vară, când m-am accidentat înainte de primul meci oficial, cred că s-a rupt totul.

După aceea s-au adus jucători pe acel post, pe bani foarte mulţi. Am intrat, n-am reuşit nici eu să fac mare lucru, nici n-am fost într-un context care să-mi dea foarte multă încredere şi ritmul de joc de care aveam nevoie.

Nu s-a mai avut răbdare, am fost trecut pe linie moartă şi de acolo am decis că este mai bine să ne despărţim”, a spus Dumiter, potrivit AS.ro.

Andrei Dumiter este un atacant, în vârstă de 23 de ani, care a mai jucat până acum în cariera sa la LPS Banatul, Ripensia Timişoara, Chindia Târgovişte, Sepsi OSK şi FCSB.

Afla mai multe despre: fcsb-gigi becali-dumiter 

viewscnt
Articole similare