Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ce a spus Andrei Prepeliţă după înfrângerea cu CFR! ”Din păcate, asta este situaţia!”

Ce a spus Andrei Prepeliţă după înfrângerea cu CFR! ”Din păcate, asta este situaţia!”

FC Argeș

Comentarii

Formaţia CFR Cluj a învins, sâmbătă seară, în deplasare, cu scorul de 1-0, echipa FC Argeş, într-un meci din etapa a şasea a Ligii 1.

Unicul gol al meciului a fost marcat de Omrani, în minutul 30. La sfârşitul partidei, Prepeliţă a vorbit despre eşecul echipei sale. 

”După acest meci, ne încearcă un sentiment de frustrare. Echipa a jucat, ne-am creat ocazii de gol. Nu am marcat şi am pierdut meciul cu 1-0. Acasă nu am obţinut punct, ne dă de gândit, dar am avut un adversar bun, care nu a pierdut sezonul acesta. Sunt dezamăgit, cred că echitabil era cel puţin un rezultat de egalitate.
 
Dinamo are un mix de jucători cu experienţă şi jucători tineri, jucători care se dăruiesc. Mai ales în meciurile de acasă. Altă soluţie nu avem decât să mergem acolo şi să câştigăm. Suntem în discuţii, aşteptăm, sperăm ca după acea pauză să spargem gheaţa pe teren propriu”, a spus fostul jucător al Craiovei. 

Prepeliţă se află printre antrenorii din Liga 1 care nu au licenţa PRO, alături de Iosif, Poenaru şi Croitoru. El a precizat că la meciul de sâmbătă seara nu a dat indicaţii

”Din păcate, asta este situaţia. Sper să se rezolve pe viitor. Aşa cum am spus-o, trebuie să fim ajutaţi, foştii jucători, să obţinem licenţele. Eu am luat licenţa B, dar din câte ştiu, regulamentul spune că trebuie să aştept un an ca să merg la licenţa A”, a spus Andrei Prepeliţă, la sfârşitul meciului. 

CFR Cluj este lider în clasament, cu 18 puncte obţinute în primele şase etape. Pe locul doi şi pe poziţia a treia se află FC Rapid şi FC Botoşani, cu câte 13 puncte şi un joc mai puţin.

Afla mai multe despre: fc argeş-liga 1-prepeliţă 

viewscnt
Articole similare