Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ce a spus Cordea după ce s-a calificat cu FCSB în grupele Conference League: ”S-a văzut o schimbare în atitudinea noastră!”

Ce a spus Cordea după ce s-a calificat cu FCSB în grupele Conference League: ”S-a văzut o schimbare în atitudinea noastră!”
Comentarii

FCSB s-a calificat, joi, în grupele Conference League, trecând în play-off de echipa norvegiană Viking, scor 3-1 în manşa secundă, disputată în deplasare. În tur, scorul a fost 2-1 pentru Viking.

Edjouma a deschis scorul în minutul 2 pentru FCSB, lovitură de cap la centrarea lui Florinel Coman. În minutul 25, portarul Târnovanu l-a agăţat în careu pe Karlsbakk şi Tripic a transformat penalti-ul acordat de arbitru.

Cordea a marcat cu un şut de la distanţă în minutul 53, iar în minutul 90+4 Radunovic a transformat un penalty, calificând echipa FCSB în grupele Conference League. La finalul meciului, Andrei Cordea a recunoscut că acesta este cel mai bun moment din cariera lui. 

”S-a văzut o schimbare în atitudinea noastră!”

”Este cel mai bun moment din cariera mea, mă bucur că ne-am calificat astăzi. S-a văzut o schimbare în atitudinea noastră, în fotbalul pe care-l jucăm, cred că astăzi am meritat calificarea.

Încă de la Bucureşti ne-am gândit doar la victorie, eram pozitivi, chiar dacă am pierdut. Mă bucur că am reuşit să ne calificăm. Primul an pentru mine a fost foarte greu, venind la o echipă cu pretenţii foarte mari, a fost ca un an de acomodare. Am zis că anul ăsta nu o să mai fie nicio scuză, că trebuie să-mi ajut echipa, indiferent ce fac, să-mi ajut echipa să câştige.

(n.r. - ce le-a transmis antrenorul) Că a venit de o lună de zile şi că este foarte fericit, vine cu drag la antrenament şi îi place foarte mult cum lucrăm. Încă nu ştim ce adversari avem, dar ne dorim foarte mult, de ce nu, să trecem. Trebuie să câştigăm campionatul, ăsta e obiectivul principal acum. Suntem o echipă foarte bună, am reuşit, din nimic, să sperăm să intrăm în grupe”, a spus Andrei Cordea, pentru PRO TV.

Afla mai multe despre: fcsb-viking-cordea 

viewscnt
Articole similare