Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ce a spus Daniel Opriţa după victoria cu Petrolul Ploieşti! ”Lupta s-a strâns, nici ei nu mai sunt siguri de locul 1!”

Ce a spus Daniel Opriţa după victoria cu Petrolul Ploieşti! ”Lupta s-a strâns, nici ei nu mai sunt siguri de locul 1!”

Steaua

Comentarii

Petrolul a condus cu 1-0, prin golul marcat de Diarra în minutul 10. Pentru CSA Steaua a înscris Chipirliu, în minutele 57 (penalty) şi 69.

La finalul meciului, Daniel Opriţa a fost mulţumit de rezultat şi le-a mulţumit suporterilor pentru atmosfera creată. De asemenea, antrenorul ”Militarilor” susţine că va juca toate meciurile la victorie, chiar dacă echipa lui nu are drept de promovare în primul eşalon al fotbalului românesc. 

”Lupta s-a strâns, nici ei nu mai sunt siguri de locul 1!”

”Ne aşteptam să avem un meci greu, am jucat cu liderul. Sunt foarte bucuros că am reuşit să revenim. În prima repriză am intrat timoraţi, poate şi-a pus amprenta miza jocului, dar a doua repriză am discutat, astea sunt meciurile adevărate pe care trebuie să le câştigi. Le-am spus că nu trebuie să plecăm învinşi de pe stadionul nostru.

Am meritat să câştigăm, am presat, am avut situaţii de gol. Îi felicit pe jucători şi publicul. Cu asemenea galerie, nu mai trebuie nimic. Aşteptăm să vină şi la celelalte meciuri, nu numai cu echipele de tradiţie pentru că sunt foarte importanţi pentru noi, ne împing de la spate. Nu vreau să zic ceva rău de altă echipă. Am avut ani frumoşi la Petrolul, suporteri frumoşi, ce să zic? Mă bucur că am reuşit să întoarcem rezultatul.

Lupta s-a strâns, nici Petrolul nu mai e sigură de locul 1. Se joacă, orice se poate întâmpla. U Cluj e o echipă foarte bună, poate cea mai bună din acest play-off, dar noi suntem o echipă omogenă, un grup bun. Jucăm până la final şi vedem ce se va întâmpla. Nu ar trebui să ne intereseze. Le-am spus să se bucure de fotbal, de atmosfera din tribună”, a spus Daniel Opriţa, la finalul meciului. 

Clasamentul play-off-ului: 1. Petrolul – 50 de puncte, 2. Hermannstadt – 47, 3. Universitatea Cluj – 43, 4. CSA Steaua – 41, 5. Concordia – 37, 6. Unirea Slobozia – 33.

Afla mai multe despre: steaua-liga 2-opriţa 

viewscnt
Articole similare