Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ce a spus Didier Deschamps despre viitorul său la cârma Franţei înainte de finala Cupei Mondiale: ”Acum au trecut 10 ani!”

Ce a spus Didier Deschamps despre viitorul său la cârma Franţei înainte de finala Cupei Mondiale: ”Acum au trecut 10 ani!”

Cupa Mondială

Comentarii

Didier Deschamps, selecţionerul Franţei, a vorbit despre partida pe care o va juca echipa lui în finala Cupei Mondiale, contra Argentinei. El susţine că se simte foarte bine la cârma naţionalei Franţei.

Reprezentativa Franţei, campioana mondială en-titre, s-a calificat în finala Cupei Mondiale din Qatar, după ce a trecut, miercuri, de selecţionata Marocului, scor 2-0.

Duminică, va avea loc cel mai important meci al anului. Franţa şi Argentina se vor întâlni în finala Campionatului Mondial. Meciul are mai multe mize. Lionel Messi poate să îşi încununeze cariera cu un titlu mondial, fiind singurul trofeu important care îi lipseşte din vitrină. 

De asemenea, Mbappe poate să scrie istorie şi să câştige două Cupe Mondiale la doar 23 de ani, având posibilitatea să mai participe la cel puţin la două Cupe Mondiale. 

Didier Deschamps a fost întrebat şi despre viitorul lui. El susţine că se simte foarte bine la cârma naţionalei Franţei.

”Acum au trecut 10 ani!”

”Echipa Franţei a fost mereu cel mai bun lucru care mi s-a întâmplat în viaţa profesională, în viaţa de jucător şi apoi ca selecţioner.

Acum au trecut 10 ani. Este o pasiune, cel mai înalt nivel. Şi sunt foarte fericit în această funcţie. Cel mai important lucru nu am fost eu, ci echipa Franţei.

Ea este deasupra, iar eu sunt în serviciul său, de zece ani şi sunt aici şi pentru meciul de mâine. Este frumos că se vorbeşte de mine, dar nu este lucrul cel mai important”, a spus selecţionerul Franţei. 

Afla mai multe despre: didier deschamps-franţa-cupa mondială 

viewscnt
Articole similare