Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ce a spus Florin Tănase înainte de meciul cu Muntenegru: ”Nu l-am tras de limbă pe Radunovic!”

Ce a spus Florin Tănase înainte de meciul cu Muntenegru: ”Nu l-am tras de limbă pe Radunovic!”
Comentarii

Meciul naţionalei României cu Muntenegru se va disputa sâmbătă seară, în deplasare, de la ora 21.45.

Înaintea primului meci din Liga Naţiunilor, Florin Tănase a fost prezent la conferinţa de presă premergătoare partidei, alături de selecţionerul Edi Iordănescu. El a spus că România va întâlni un adversar dificil şi a precizat că suporterii vor avea aşteptări de la selecţionata ţării noastre. 

 ”Nu l-am tras de limbă pe Radunovic!”

”E normal ca suporterii să aibă aşteptări de la noi. E un nou început, cu siguranţă nu va fi uşor, mai ales în meciul de mâine. Vom întâlni un adversar dificil, agresiv, dar noi trebuie să fim pregătiţi să fim uniţi şi, dacă ne vom ridica la nivelul lor de agresivitate, putem avea câştig de cauză.

Nu l-am tras de limbă pe Radunovic, nu cred că e un dezavantaj că ne ştie. Mâine nu joacă FCSB cu Muntenegru. Sunt mulţi alţi jucători şi nu cred că o să ştie cum începem noi mâine. Nu am făcut glume cu el, dar îi urez succes după meciul de mâine şi până la returul de la Bucureşti. 

Cu siguranţă nu va fi uşor să jucăm 4 meciuri în 11 zile. Nu cred că foarte mulţi jucători din componenţa lotului sunt obişnuiţi să joace din trei în trei zile, nu va fi uşor. Suntem mulţi jucători aici. Cât vom juca fiecare, dăm totul pe teren, să ajutăm naţionala. Cât putem, cât nu mai putem, are cine să ne ia locul. Au fost foarte bune acele zile de vacanţă pentru a mă relaxa puţin, pentru a fi pregătit pentru ce urmează. Rămâne de văzut dacă va conta absenţa lui. Savic e foarte valoros, joacă la o echipă puternică, dar există jucători care-l pot înlocui”, a spus Florin Tănase, la conferinţa de presă. 

Afla mai multe despre: românia-tănase-muntenegru 

viewscnt
Articole similare