Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ce a spus Gică Hagi după ce a fost învins de CFR! ”Eu m-am întors de un an, echipa e nouă, în construcţie!”

Ce a spus Gică Hagi după ce a fost învins de CFR! ”Eu m-am întors de un an, echipa e nouă, în construcţie!”

Farul Constanța

Comentarii

CFR Cluj a învins, duminică seară, pe teren propriu, cu scorul de 1-0 (0-0), echipa Farul Constanţa, într-un meci din etapa a şaptea a play-off-ului Ligii 1.

Golul a fost marcat de Birligea, în minutul 66. La finalul meciului, Gică Hagi a recunoscut că echipa lui nu poate fi favorită într-un meci cu ardelenii, deoarece Farul se află în reconstrucţie. 

Totuşi, ”Regele” a dezvăluit că în ciuda unui nou eşec în play-off, echipa lui a făcut jocuri bune şi are ca obiectiv locul 4. 

”Eu m-am întors de un an, echipa e nouă, în construcţie!”

”Ştiam că întâlnim o echipă pragmatică, ce poate marca oricând. Am avut şi noi şansa noastră, asta e, felicităm adversarul şi succes mai departe în lupta pentru campionat. Sunt trei care se bat la campionat şi vedem ce va fi. Eu nu sunt fericit, nu cred că exprim lucrul ăsta, chiar dacă ştiu că echipa mea a făcut un fotbal bun, cât a putut.

Sunt meciuri de play-off, voi nu înţelegeţi? Sunt meciuri grele, în care nu poţi fi favorit. Eu m-am întors de un an, echipa e nouă, în construcţie. S-au făcut lucruri bune, sunt şi lucruri mai puţin bune. Vom vedea dacă vom fi capabili să facem o echipă frumoasă, puternică.

Eu am o singură strategie, să câştig fiecare meci. Vrem să devenim cei mai buni. Am zis, se pierd bani dacă nu terminăm pe locul patru, jucătorii ar lua şi ei bani. Avem de ce să luptăm”, a spus Gică Hagi, la finalul meciului. 

Clasamentul play-off-ului: 1. CFR Cluj – 51 de puncte, 2. FCSB – 46, 3. Universitatea Craiova – 45, 4. FC Voluntari – 30, 5. Farul – 28, 6. FC Argeş – 27.

Afla mai multe despre: farul-cfr-liga 1 

viewscnt
Articole similare