Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ce a spus Gică Hagi după ce Adi Petre a anunţat că vrea să fie titular la Farul! ”Nu îi creez presiune până în iarnă!”

Ce a spus Gică Hagi după ce Adi Petre a anunţat că vrea să fie titular la Farul! ”Nu îi creez presiune până în iarnă!”

Farul Constanța

Comentarii

Farul Constanţa a învins, duminică, pe teren propriu, cu scorul de 1-0, echipa Universitatea Craiova, într-un meci din etapa a XV-a a Ligii 1.

Adi Petre a fost decisiv pentru Farul şi a marcat golul de 3 puncte după ce a fost introdus pe teren, iar la finalul partidei a declarat că ar dori să fie titular. La conferinţa de presă, antrenorul Gică Hagi a spus că este foarte mulţumit de fostul jucător de la FCSB şi că nu va pune presiune pe el până în iarnă. 

”Nu îi creez presiune până în iarnă!”

”Nu a fost ziua Craiovei, a fost ziua noastră şi mă bucur. Trei puncte importante, trei puncte care aduc linişte, fericire, pentru a munci bine în aceste două săptămâni. Vrem să punem lucrurile la punct.

Adi e din ce în ce mai bine, am vorbit cu el, ştie. Nu îi creez presiune până în iarnă, din iarnă, clar trebuie să îl văd mult mai bine. El a lipsit mult timp, îi trebuie timp să revină. Îl văd, are poftă, îşi doreşte, e un nouar cum este Jefte. Sunt nouari puri care sunt foarte buni şi merg bine. E inspirat, facem o muncă bună împreună şi sperăm să fie şi mai bine.

E nevoie de timp, eu tot ce mi-am propus, am reuţit, iar în vară mi-am dorit ceva împreună cu Ciprian. E nevoie de timp să construim o echipî competitivă, care să aibă putere, forţă să aducă fericire în Dobrogea şi să facă fericiţi oamenii”, a spus Gică Hagi, la conferinţa de presă. 

Afla mai multe despre: adi petre-farul constanţa-gică hagi 

viewscnt
Articole similare