Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ce a spus Guardiola după meciul cu ”scântei” din Champions League contra lui Atletico Madrid! ”Am fost norocoşi că nu am primit gol!”

Ce a spus Guardiola după meciul cu ”scântei” din Champions League contra lui Atletico Madrid! ”Am fost norocoşi că nu am primit gol!”
Comentarii

Manchester City a remizat, miercuri, în deplasare, scor 0-0, în meciul cu Atletico Madrid, din manşa a doua a sferturilor de finală ale Ligii Campionilor, calificându-se în penultimul act. În tur, City s-a impus cu 1-0. În finalul meciului de pe Wanda Metropolitano, Felipe a avut o intrare tare la Foden, apoi jucătorii celor două echipe au început să se îmbrâncească. Fundaşul brazilian al gazdelor a fost eliminat după acea fază, primind al doilea cartonaş galben. Partida a fost prelungită 12 minute.

În semifinală, City se va duela cu Real Madrid, fosta adversară a lui Guardiola din Spania. La finalul meciului, antrenorul britanicilor a lăudat prestaţia lui Atletico din repriza secundă şi a spus că echipa lui a fost norocoasă, că nu a primit gol. 

”Am fost norocoşi că nu am primit gol!”

”Atletico este campioana Spaniei şi a jucat cu foarte multă energie. În a doua repriză au fost mai buni decât noi. Am fost norocoşi că nu am primit gol. Am avut câteva ocazii în prima repriză. Am ajuns în semifinale şi merităm acest lucru.

Adversarul a fost foarte dur. Toate echipele din Champions League au ajuns până aici suferind. Este important să trecem peste.

Avem probleme mari cu accidentările. Nu putem uita că am jucat acum trei zile şi apoi am venit aici. Avem multe accidentări, nu ştiu ce se va întâmpla în următoarele săptămâni, dar astăzi trebuie să sărbătorim pentru că este a treia oară în istoria clubului Manchester City când a ajuns în semifinala Champions League.

Nu putem înscrie de fiecare dată câte patru sau cinci goluri. Suntem oameni, venim după un meci foarte dificil cu Liverpool”, a declarat Pep Guardiola, conform BBC.

Afla mai multe despre: city-atletico guardiola 

viewscnt
Articole similare