Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ce a spus Guardiola după meciul nebun din semifinalele Champions League! ”Am jucat să câştigăm la o diferenţă cât mai mare, dar este Real Madrid!” Ce plan are pentru retur

Ce a spus Guardiola după meciul nebun din semifinalele Champions League! ”Am jucat să câştigăm la o diferenţă cât mai mare, dar este Real Madrid!” Ce plan are pentru retur
Comentarii

Manchester City a învins, marţi, pe teren propriu, cu scorul de 4-3 (2-1), echipa Real Madrid, în manşa I a semifinalelor Ligii Campionilor, probabil cel mai frumos joc din actuala ediţie a competiţiei. Returul va avea loc la 4 mai.

Meciul a fost arbitrat de o brigadă din România, cu Istvan Kovacs la centru. În prima repriză, jocul nu i-a pus niciun fel de probleme arbitrului român, care nu a avut ce fluiera, doar cinci faulturi, două ofsaiduri şi cinci cornere.

A doua repriză a fost mult mai intensă pentru brigada română. Kovacs s-a remarcat printr-un avantaj corect lăsat la golul al patrulea al gazdelor. Apoi, în minutul 80, Laporte a atins mingea cu mâna deasupra umărului, la un duel pentru balon cu Benzema, după o centrare. Kovacs a dictat fără ezitare penalty, care a fost transformat de Benzema.

În minutul 54, centralul i-a acordat un cartonaş galben lui Pep Guardiola pentru proteste. Partida a fost dominată clar de City, care a ratat numeroase ocazii, dar oaspeţii au fost foarte periculoşi pe contraatac.

La finalul meciului, Guardiola a recunoscut că a încercat să câştige meciul la cât mai multe goluri diferenţă, dar nu a reuşit. Antrenorul spaniol a dezvăluit şi ce plan are pentru returul de pe Bernabeu. 

”Am jucat să câştigăm la o diferenţă cât mai mare, dar este Real Madrid!” 

”Da, un meci bun. Cred că toţi au savurat partida, am jucat ca să câştigăm la o diferenţă mai mare, dar fotbalul este imprevizibil, e 4-3 şi trebuie să încercăm la Madrid să jucăm să ne calificăm în finală.

Este Real Madrid. Am jucat să câştigăm la o diferenţă cât mai mare, dar este Real Madrid, are şi ea arme, sunt buni în atac, dar ca antrenor, când vezi că echipa ta joacă aşa, rezultatul este mai puţin important, suntem totuşi într-o semifinală de Liga Campionilor.

Ei au încercat tot, noi am încercat la fel, au jucat foarte bine şi din păcate nu am câştigat mai clar. Când vom merge pe Bernabeu, vom încerca să marcăm patru goluri şi să primim doar trei. Aşa vom fi în finală”, a spus Pep Guardiola, la finalul meciului. 

Afla mai multe despre: champions league-guardiola-manchester city-real madrid 

viewscnt
Articole similare