Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ce a spus Mamut înainte să intre pe teren în partida cu Craiova! ”Am nevoie de 10 minute şi dau gol!” EXCLUSIV

Ce a spus Mamut înainte să intre pe teren în partida cu Craiova! ”Am nevoie de 10 minute şi dau gol!” EXCLUSIV

FCSB

Comentarii

MM Stoica a dezvăluit ce a spus Ivan Mamut înainte de a intra pe teren în meciul decisiv contra Universităţii Craiova.

Atacantul sosit de la Universitatea Craiova a marcat primul gol la FCSB într-un moment crucial pentru echipa sa, aflată în plină cursă pentru recuperarea punctelor faţă de liderul CFR Cluj. Spre finalul partidei din Oltenia, Ivan Mamut a marcat cu călcâiul, după ce a fost introdus pe teren în minutul 86 şi a adus trei puncte importante pentru echipa antrenată de Toni Petrea. 

MM Stoica, managerul general de la FCSB, a dezvăluit cât de motivat a fost Mamut pentru meciul din Bănie. Atacantul FCSB-ului a spus că are nevoie de 10 minute pentru a înscrie un gol, lucru care s-a întâmplat. 

”Am nevoie de 10 minute şi dau gol!” 

”Singura explicaţie logică este că Mamut avea o poliţă de plătit, asta era singura. Mamut le-a spus, el a fugit direct la Pintilii când a dat gol. A spus că are nevoie de 10 minute să dea gol.

N-a dat un an şi jumătate şi a spus acum că are nevoie de 10 minute, simţea el că o să dea gol. Prima atingere, călcâi, gol, sănătate, nici acum nu pot să-mi şterg imaginea. (n.r - Înainte de gol) Mă gândeam ca nu cumva să luăm gol ca să ne securizăm locul 2”, a spus Mihai Stoica, în exclusivitate, pentru Orange Sport.

Universitatea Craiova - FCSB 0-1, în Liga 1

FCSB a învins, duminică seară, în deplasare, cu scorul de 1-0 (0-0), echipa Universitatea Craiova, într-un meci din etapa a opta a play-off-ului Ligii 1.

Clasamentul play-off-ului: 1. CFR Cluj – 54 de puncte, 2. FCSB – 52, 3. Universitatea Craiova – 45, 4. FC Voluntari – 31, 5. Farul – 29, 6. FC Argeş – 27.

Afla mai multe despre: fcsb-mamut-stoica 

viewscnt
Articole similare