Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ce a spus Nae Constatin după ce a aflat că Tamaş se antrenează cu FC Braşov: ”Să joace fotbal cât mai mult!”

Ce a spus Nae Constatin după ce a aflat că Tamaş se antrenează cu FC Braşov: ”Să joace fotbal cât mai mult!”

Petrolul

Comentarii

Sepsi Sfântu Gheorghe a învins, joi, în deplasare, cu scorul de 3-1, echipa Petrolul Ploieşti, într-un meci din prima etapă a grupei A a Cupei României.

Petrolul a condus cu 1-0, prin golul marcat de Grozav ’47. Pentru Sepsi au marcat Rondon ’51, Ninaj ’63 şi Safranko ’83.

La finalul meciului, Nae Constatin a putut explica cu greu eşecul în faţa celor de la Sepsi. De asemenea, el a vorbit despre Gabi Tamaş, fotbalist care a ajuns deja la o înţelegere cu o altă echipă. 

Gabi Tamaş a plecat de la Petrolul şi a făcut deja primul antrenament cu FC Braşov. 

”Să joace fotbal cât mai mult!”

”(n.r. despre meciul cu Sepsi) E greu de explicat. Facem greşeli. Sper ca la următorul meci să reuşim să obţinem un rezultat pozitiv. Budescu e un jucător valoros şi îl aşteptam. Îmi doresc ca de la săptămână la săptămână să fie mai bine.

Am arătat că putem obţine puncte, am fost aproape în ultima perioadă. Sunt sigur că putem obtine puncte de acum înainte. Trebuie să mergem mai departe. Obiectivul este salvarea de la retrograarea şi ăsta e obiectivul realist.

(n.r. despre Gabriel Tamaş) N-aş mai vrea să mai comentez despre acest subiect. Îi doresc să fie sănătos şi să joace fotbal cât mai mult”, a spus Nae Constantin.

Afla mai multe despre: petrolul-nae constatin-tamaş 

viewscnt
Articole similare