Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ce a spus Xavi după victoria Barcelonei din El Clasico: ”Cred că am fost mai buni decât Madridul!”

Ce a spus Xavi după victoria Barcelonei din El Clasico: ”Cred că am fost mai buni decât Madridul!”

FC Barcelona

Comentarii

Barcelona s-a impus cu 1-0, în faţa lui Real Madrid, într-un meci amical care s-a disputat în SUA.

După acest succes, Xavi a oferit o primă reacţie în urma succesului înregistrat contra rivalilor istorici din campionatul spaniol. 

Antrenorul catalanilor a fost mulţumit de victorie. Xavi consideră că echipa lui a făcut un meci mai bun decât campionii Europei. De asemenea, Xavi se aşteaptă ca nivelul băieţilor lui să fie ridicat. 

”În general, suntem fericiţi. Am dat un sentiment bun, ceea ce este important în acest moment. Cel mai puţin important lucru este victoria, dar catalanilor le place foarte mult să învingă Realul. A fost excelentă prima repriza, dar a doua nu prea bună. Ne pregătim pentru noul sezon, ne antrenăm bine şi am văzut o Barcelona bună astăzi.

Trebuie să fim mai constanţi. Cred că am fost mai buni decât Madridul şi am jucat un fotbal bun. Sunt destul de fericit, dincolo de rezultat. Ne-a plăcut terenul şi am jucat bine. Scopul principal este de a câştiga titluri. Este semnificativ pentru noi.

Am sentimente bune, dar este prea devreme. Văd echipa foarte bine şi cu multă competiţie. Mesajul este pozitiv, dar este prea devreme”, a spus Xavi, potrivit Marca.

FC Barcelona a confirmat transferul lui Robert Lewandowski de la Bayern Munchen

Atacantul polonez este cel de-al patrulea jucător sosit la formaţia catalană în această vară după Franck Kessie (AC Milan), Andreas Christensen (Chelsea), veniţi liberi de contract, şi Raphinha (Leeds), recrutat pentru aproximativ 60 de milioane de euro.

La capitolul plecări, cele mai sonore nume sunt Trincao (Sporting), Clement Lenglet (Tottenham), cedaţi sub formă de împrumut, alături de Adama Traore şi Luuk de Jong, cărora le-au expirat şederile şi s-au întors la cluburile de care aparţineau.

Afla mai multe despre: barcelona-xavi-real madrid 

viewscnt
Articole similare