Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ce a vorbit MM Stoica cu Octavian Popescu după amicalul cu Israel! ”Vezi, tu şi Ibrahimovic intraţi în minutul 80!” EXCLUSIV

Ce a vorbit MM Stoica cu Octavian Popescu după amicalul cu Israel! ”Vezi, tu şi Ibrahimovic intraţi în minutul 80!” EXCLUSIV

Echipa națională

Comentarii

MM Stoica a dezvăluit ce a discutat cu Octavian Popescu după meciul cu Israel.

Edi Iordănescu l-a chemat pe tânărul jucător de la FCSB la naţională pentru acţiunea din luna martie. România a remizat, marţi, în deplasare, la Netanya, scor 2-2 (2-0), într-un meci amical disputat cu reprezentativa Israelului. Tricolorii au condus cu 2-0, dar au evoluat foarte slab în repriza a doua, putând chiar pierde partida.

Octavian Popescu a fost introdus pe teren în minutul 80 în locul lui Octavian Popescu, iar MM Stoica a dezvăluit ce a vorbit cu starul de la FCSB după meciul de la naţională. El a glumit şi a asemănat intrarea lui pe teren cu cea a lui Zlatan Ibrahomovic. 

”Vezi, tu şi Ibrahimovic intraţi în minutul 80!”

”Am discutat cu Tavi după meci. Să spun ce... Am vorbit imediat după meci, mă uitam la Polonia - Suedia şi scriam cu Octavian. Am prins schimbarea lui Ibrahimovic, în minutul 80 a fost schimbarea, inexplicabil să-l bagi atunci pe Ibra. I-am făcut poză şi i-am spus: vezi, tu şi Ibrahimovic intraţi în minutul 80. 

Ce jucător în Europa a marcat trei goluri de la distanţă de senzaţie? Sa-mi daţi un nume! Sunt fenomenale! Ce jucător a dat două bare de la distanţă? E clar că are ceva special. 

Eu cred că aşa a gândit-o el, Edi. La naţională e o eroare majoră să iei în calcul vârsta, nu ai voie. Să ne amintim când a debutat Hagi, Dorinel Munteanu, care bătea recordurile. Nu contează!”, a spus MM Stoica, la Orange Sport. 

Afla mai multe despre: românia-octavian popescu-mm stoica 

viewscnt
Articole similare