Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ce a vorbit Trică după meci cu Petrescu şi Culio! ”A fost 2-0, dar un rezultat de egalitate era acolo!”

Ce a vorbit Trică după meci cu Petrescu şi Culio! ”A fost 2-0, dar un rezultat de egalitate era acolo!”

FC U Craiova

Comentarii

CFR Cluj a învins, sâmbătă, în deplasare, cu scorul de 2-0 (0-0), echipa FC U Craiova, în etapa a XVI-a a Ligii I, prima a returului.

Au marcat: Sigurjonsson '65, Deac '89. Noul antrenor din Bănie consideră că jucătorii lui s-au prezentat bine în faţa celor de CFR. De asemenea, el a dezvăluit că a vorbit cu Dan Petrescu şi Culio după meci. 

”Noi suferim la ultima pasă, pasăm când trebuie să tragem la poartă!”

”Sunt dezamăgit de rezultat, am pierdut pe un fond de joc bun. CFR a avut o singură ocazie în prima repriză, ne-am apărat bine. Noi suferim la ultima pasă, pasăm când trebuie să tragem la poartă, sperăm la mai mult de la această partidă. Le-am spus că nu putem da goluri dacă nu tragem la poartă şi avem şi şuteori redutabili, dar nu-şi asumă nimic.

Nu trebuia să pierdem pentru moralul nostru, pentru meciurile care urmează. Suntem pe drumul cel bun. Avem jucători de calitate, am vorbit şi cu Dan Petrescu, mi-a zis că i-a plăcut ce a văzut azi. A fost 2-0, dar un rezultat de egalitate era acolo. Am vorbit şi cu Culio, a avut acea problemă, dar soţia lui se simte mai bine, i-am zis că asta e cel mai important, restul nu mai contează”, a declarat Eugen Trică, după meci.

În clasament, lider este CFR Cluj, cu 42 de puncte, echipă urmată de FCSB, 31 de puncte, CSU Craiova, 28 de puncte, Rapid şi FC Botoşani, cu câte 27 de puncte. FC U Craiova rămâne pe locul 13, cu 14 puncte.

 

Afla mai multe despre: trică-fc u craiova-cfr 

viewscnt
Articole similare