Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”Ce ai alege între o ofertă de la FCSB şi una de la Steaua?” Răspunsul oferit George Ogăraru

”Ce ai alege între o ofertă de la FCSB şi una de la Steaua?” Răspunsul oferit George Ogăraru

FCSB

Comentarii

George Ogăraru spune că este cu sufletul alături de CSA Steaua, deoarece este clubul la care el a crescut. Întrebat dacă ar accepta o ofertă de la FCSB, fostul fundaş dreapta a spus că ar refuza, din cauza condiţiilor impuse de patronul clubului.

Ogăraru este una dintre figurile importante din istoria recentă a Stelei. Şi-a făcut junioratul în Ghencea şi a jucat în echipa care a atins semifinalele Cupei UEFA, în 2006. Ogăraru a prins atât perioada în care echipa din Liga 1 era susţinută de Armată, cât şi era Gigi Becali. Ogăraru a rămas însă cu sufletul alături de clubul Armatei:

”Pentru mine, Ghencea e acasă. Acolo am crescut, acolo am jucat, am obţinut rezultate şi acolo mă întorc de fiecare dată. Bineînţeles că merg şi văd şi meciurile pe care le joacă FCSB, însă nu pot să-mi neg istoria. Istoria mea e din '88 alături de Steaua. În Ghencea am trecut prin toate aceste conduceri succesive, de la Oţelea, Cârţu, Ion Alecsandrescu, Păunescu ş, într-un final, George Becali. Am fost format acolo, cum ar fi să nu spun că aia e Steaua atât timp cât aia e casa mea unde am crescut. Joacă cu emblema Stelei pe piept, se numesc Steaua Bucureşti, n-au cum să nu fie Steaua”, a declarat George Ogăraru pentru Telekom Sport.

Reporter: Dacă ar fi să alegi între o ofertă de la FCSB şi una de la Steaua?
Ogăraru: Am avut această întrebare în minte. O ofertă de la FCSB, am mai răspuns şi în emisiune la voi, n-aş accepta atât timp cât condiţiile în care trebuie să antrenez ar fi cele date. Iar legat de Steaua, trebuie să vedem. Steaua are antrenor şi vedem pe viitor cum se dezvoltă acest proiect. Se pot susţine şi altfel decât de acolo, de pe banca tehnică.

Afla mai multe despre: fcsbsteaualiga 1george ogararu 

viewscnt
Articole similare