Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ce alternative are Barcelona dacă ratează transferul lui Erling Haaland. Numele de pe lista catalanilor

Ce alternative are Barcelona dacă ratează transferul lui Erling Haaland. Numele de pe lista catalanilor

FC Barcelona

Comentarii

Barcelona are două alternative dacă nu va reuşi să obţină semnătura lui Erling Haaland (20 de ani), superstarul Borussiei Dortmund. Romelu Lukaku (27 de ani) şi Lautaro Martinez (23 de ani), cuplul de atac al celor de la Inter, se află pe lista catalanilor, iar unul dintre ei va fi adus dacă pică mutarea "maşinăriei" de la Dortmund.

Tatăl lui Erling Haaland, Alf-Inge Haaland, şi agentul său, Mino Raiola, au fost, joi, în Barcelona pentru a negocia cu preşedintele Joan Laporta eventuala venire a atacantului norvegian pe Camp Nou. Pentru Haaland există o adevărată licitaţie, cinci cluburi importante fiind pe urmele sale, iar Barcelona e pregătită în cazul în care nu va reuşi să facă faţă puterii financiare a concurentelor.

Potrivit Sport, ziar apropiat de clubul catalan, dacă nu va reuşi transferul lui Haaland, Barcelona are în plan să-l aducă pe unul dintre Romelu Lukaku sau Lautaro Martinez, cuplul de atac de la Inter. Dintre cei doi, Martinez e atacantul mai pe stitlul catalanilor, mobil şi tehnic. Un plus în reprezintă faptul că Messi în place foarte mult, fiind coleg cu acesta la naţionala Argentinei.

Lautaro Martinez şi Lukaku sunt în mare formă în acest sezon, în care o poartă pe Inter spre primul titlu după 11 ani. Martinez a marcat 16 goluri şi a livrat nouă pase de gol în 37 de meciuri, în timp ce Lukaku a înscris de 25 de ori şi a pasat decisive de şapte ori în 34 de meciuri jucate în toate competiţiile cu Inter.

Afla mai multe despre: barcelonaalternativelautaro martinezlukakutransfer 

viewscnt
Articole similare