Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ce anunţ a făcut mama lui Mbappe în privinţa deciziei pe care o va lua starul francez: ”La Real Madrid fiul meu va avea control asupra drepturilor sale de imagine!”

Ce anunţ a făcut mama lui Mbappe în privinţa deciziei pe care o va lua starul francez: ”La Real Madrid fiul meu va avea control asupra drepturilor sale de imagine!”
Comentarii

Mbappe a devenit jucător liber de contract în această vară, iar starul francez are de ales dintre PSG şi Real Madrid, echipa spaniolă dorindu-l de mai mulţi ani.

Contractul lui Kylian Mbappe la PSG este aproape de final, astfel că fotbalistul pentru care parizienii au plătit 180 de milioane de euro ar putea părăsi clubul liber de contract.

După cinci sezoane petrecute la club, Mbappe a devenit al doilea golgheter all-time al parizienilor, cu 168, doar în urma lui Cavani, cu 200, şi în faţa lui Zlatan, care a marcat 156.

Acum, mama lui Mbappe, Fayza, a vorbit despre viitorul fiului ei. Ea a dezvăluit că negocierile s-au finalizat atât cu Real Madrid, cât şi cu PSG, iar atacantul parizienilor ar urma să ia o decizie în privinţa viitorului său. 

”Ofertele de la PSG şi Real Madrid sunt la fel, dar la Real Madrid fiul meu va avea control asupra drepturilor sale de imagine. Acum aşteptăm să vedem ce va decide. Avem o ofertă de la Real Madrid şi una de la PSG, negocierile cu ambele părţi s-au încheiat, iar acum Kylian trebuie să aleagă”, a spus Fayza, mama lui Mbappe, citată de jurnalistul Nicolo Schira.

Mbappe a ajutat-o pe Paris Saint-Germain să cucerească al zecelea său titlu de campioană a Franţei în acest sezon, egalând recordul lui AS Saint-Etienne. În actuala stagiune, francezul de 23 de ani a marcat 25 de goluri în Ligue 1 şi va deveni golgheter pentru a patra oară consecutiv în Ligue 1.

Afla mai multe despre: mbappe-real madrid-psg 

viewscnt
Articole similare