Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ce anunţ a făcut Toni Petrea înainte de meciul cu CS Mioveni: ”Trebuie să urcăm în clasament!”

Ce anunţ a făcut Toni Petrea înainte de meciul cu CS Mioveni: ”Trebuie să urcăm în clasament!”

Chindia Targoviste

Comentarii

Chindia Târgovişte va juca, duminică, de la ora 14, contra celor de CS Mioveni, iar partida va putea fi urmărită în direct pe OrangeSport 1 şi în format video-text, pe orangesport.

Toni Petrea s-a intalat pe banca tehnică a celor de la Chindia Târgovişte. Antrenorul a înregistrat 3 victorii consecutive, iar oamenii din fotbalul românesc consisderă că fosta echipă a lui Emil Săndoi este cea mai în formă din Superligă. 

Chindia a reuşit să o învingă pe Rapid, iar în ultima etpa a câştigat contra celor de la FC U Craiova 1948, meci în urma căruia Marius Croitoru a fost demis.  

”Trebuie să urcăm în clasament!”

“Cred că s-a schimbat încrederea, la nivel de vestiar. Am ajuns să legăm rezultate pozitive, iar jocul echipei este îmbucurător, dătător de speranţe.

Sper să ne pregătim bine în continuare şi să arătăm la fel de bine în meciurile oficiale. Toţi băieţii sunt apţi de joc, sper să fim inspiraţi în alegerea primului 11. Era neplăcut să vezi clasamentul şi să fii pe ultimul loc. Normal că ne-am dorit să depăşim acea poziţie. Avem multe meciuri de disputat, trebuie să urcăm în clasament cu victoriile pe care ne dorim să le obţinem.

Vom avea o partidă foarte dificilă, cu o echipă care are acelaşi obiectiv ca şi noi, menţinerea în Liga I. Poate că va fi mai greu ca în ultimele meciuri. E o perioadă complicată, o săptămână cu trei meciuri, important e să ne putem baza pe toţi jucătorii”, a prefaţat Toni Petrea meciul de duminică.

Afla mai multe despre: chindia-toni petrea-superligă 

viewscnt
Articole similare