You are here:

Ce au declarat jucătorii Rapidului după ce au revenit cu victorie în Liga 1! "Mă bucur că am putut să facem fanii fericiţi!"

Ce au declarat jucătorii Rapidului după ce au revenit cu victorie în Liga 1! "Mă bucur că am putut să facem fanii fericiţi!"

Rapid

Comentarii

Nou-promovata Rapid Bucureşti a învins, duminică, pe Arena Naţională, cu scorul de 1-0 (0-0), echipa Chindia Târgovişte, în primul meci jucat de giuleşteni în Liga I după şase ani.

Bălan a marcat de la 11 metri după ce mingea degajată de Popadiuc i-a lovit piciorul atacantului rapidist şi a ricoşat în poartă. Meciul a început cu o întârziere de şase minute, din cauza spectacolului pirotehnic al galeriei giuleştene. De altfel, fanii rapidişti au creat o frumoasă ambianţă pe Arena Naţională.

După meci, unicul marcator al partidei, Adrian Bălan, a fost mulţumit că i-a făcut fericiţi pe fani.

"Mă bucur că au venit într-un număr foarte mare mare şi mă bucur că am putut să-i facem fericiţi!"

"Un gol mai mult muncit, dat prin alunecare, poate şi norocos. Pentru noi a fost o presiune foarte mare, de două zile pot să spun că abia mai dorm, îmi doream să văd aceşti suporteri minunaţi la meci, mă bucur că au venit într-un număr foarte mare şi mă bucur că am putut să-i facem fericiţi. Presiunea ne-am pus-o singuri, dar când e presiune, e şi mai frumoasă victoria. 

Nu ştiu dacă am fost fricoşi, era primul meci, suntem o echipă nou promovată, dorinţa era foarte mare şi poate că din foarte mare dorinţă, mai şi greşeşti", a declarat Adrian Bălan. 

Dragoş Grigore a dezvăluit de ce a ales Rapid şi nu s-a întors la Dinamo. 

"Le multumesc celor care au vrut să ma întorc la Dinamo, însă nu s-a putut!"

"Ne bucurăm că am reuşit să luăm cele 3 puncte. Din punctul meu de vedere meritate, e adevărat că spre final, o neatenţie putea să ne coste şi să pierdem 2 puncte foarte importante. Totul este bine când se termină cu bine, aşa cum se spune, victoriile aduc victorii, ne bucurăm că am început cu dreptul acest campionat. De mâine trebuie să ne gândim la meciul de vineri cu Mioveni.

Suntem o echipă nouă, cu jucători noi, combinăm experienţa cu tinereţea, avem jucători de mare valoare, tineri, care alături de noi, cei mai în vârstă, au şansa să crească în valoare şi când intră pe teren, să şi arate calităţile.

Atmosfera frumoasă, nu mai e nevoie să vorbim despre atmosfera de acasă a Rapidului. Mă bucur că au venit suporterii în număr destul de mare, important e să le dea libertate în continuare şi să avem parte de suporteri. 

Fiecare are dreptul să spună ce doreşte. Cei de la Dinamo ştiu dorinţa mea când m-am întors în ţară, am avut o discuţie cu danşii, le multumesc celor care au vrut să mă întorc la Dinamo, însă nu s-a putut. Sunt fericit că sunt la Rapid, n-are rost să mă justific de ce am ales Rapidul, sunt bucuros că am posibilitatea să-mi continui cariera de fotbalist", a spus Dragoş Grigore, după meci.  

Afla mai multe despre: rapid-bălan-liga 1-grigore 

viewscnt
Articole similare