Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ce au scris polonezii despre un eventual transfer al lui Ronaldo Deaconu la Dinamo

Ce au scris polonezii despre un eventual transfer al lui Ronaldo Deaconu la Dinamo

Dinamo București

Comentarii

Ronaldo Deaconu părea a fi unul dintre jucătorii convinşi să semneze cu Dinamo la început de lună ianuarie, dar mutarea nu a avut încă loc până acum.

Va semna Deaconu cu Dinamo? Ce scrie presa din Polonia

De la 1 ianuarie 2024, Ronaldo Deaconu va intra în ultimele şase luni de contract şi va putea negocia nestingherit cu orice club doreşte.

Mijlocaşul român nu s-a bucurat de atenţia pe care o aştepta la Korona Kielce, chiar dacă a ”livrat” trei goluri în 17 partide de campionat, şi şi-ar dori să plece de la echipă.

Presa din Polonia a scris despre situaţia lui Deaconu.

”Nemulţumirea lui Ronaldo Deaconu a coincis cu interesul din partea lui Dinamo Bucureşti, clubul al cărui fan este fotbalistul. În presa din România, s-a vorbit despre revenirea iminentă a mijlocaşului. Din informaţiile noastre, conducerea clubului din România nu a contactat-o pe Korona Kielce până în acest moment”, au scris cei de la wkielcach.info.

Reacţia lui Deaconu:

”Eu, la Dinamo? Dinamo este şi va rămâne în sufletul meu, sunt suporterul lor. Chiar dacă unii oameni din fotbal îmi spun că nu este bine să declar asta, sunt asumat, sunt conştient că este posibil să-mi închidă uşi la unele cluburi din România.

Nu ştiu ce să zic despre transfer, Dinamo negociază deja cu doi mijlocaşi ofensivi de picior stâng. Nu am mai văzut la nicio echipă să fie 3 astfel de jucători, cred că i-aş încurca.”, a declarat Ronaldo Deaconu pentru gsp.ro.

  • 4 goluri şi 3 assist-uri are Ronaldo Deaconu în acest sezon.

Afla mai multe despre: ronaldo deaconukoronadinamo 

viewscnt
Articole similare