Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ce au vorbit Mirel Rădoi şi Gigi Becali când au bătut palma: "A spus că facem lucruri măreţe. Nu s-au întâmplat" | EXCLUSIV

Ce au vorbit Mirel Rădoi şi Gigi Becali când au bătut palma: "A spus că facem lucruri măreţe. Nu s-au întâmplat" | EXCLUSIV

FCSB

Comentarii

Fostul selecţioner al naţionalei României, Mirel Rădoi, a vorbit despre momentul în care a negociat cu Gigi Becali venirea la FCSB, în 2015.

Mirel Rădoi, despre postul de antrenor la FCSB: "M-am grăbit"

La scurt timp după ce s-a retras ca fotbalist, în vara anului 2015, de la Al Arabi, Mirel Rădoi a acceptat oferta lui Gigi Becali de a devenit antrenor la FCSB. A fost o experienţă care s-a terminat după câteva luni, în noiembrie, ca mai apoi să intre în circuitul FRF. 

La şase ani distanţă, Mirel Rădoi a rememorat startul aventurii ca antrenor la FCSB. În discuţia cu omul de afaceri, i-a spus acestuia ce-şi doreşte de la echipa din Berceni. 

"M-am grăbit, a fost o decizie mai mult cu inima, impulsivă, că m-a sunat atunci (n.r. - Gigi Becali), mi-a zis ce vrea să facă, eu i-am zis ce aş vrea eu să fac în cariera mea de antrenor, că aş vrea ca echipele mele să joace frumos, chiar dacă nu au rezultate, să incerce să joace frumos

El a spus că nu are antrenor, că suntem fin şi naş şi putem impreună, în familie, să facem lucruri măreţe, ceea ce, din punctul meu de vedere, nu s-au întâmplat", a declarat fostul selecţioner într-un interviu acordat Telekom Sport. 

Antrenorul putea continua ca fotbalist şi avea o ofertă tentantă în 2015. 

"Dar atunci a fost o reacţie impulsivă, atunci mai aveam, puteam să mai stau un an de zile în Qatar, puteam să merg un an de zile în India, aveam un salariu foarte mare şi practic campionatul dura trei luni de zile, plus o lună care era cantonamentul", a adăugat Mirel Rădoi. 

Şansele ca Gigi Becali şi Mirel Rădoi să lucreze, din nou, sunt minime. După ce Edi Iordănescu a plecat, Gigi Becali a căutat un nou antrenor şi l-a exclus din start cu Mirel Rădoi, din cauză că sunt rude. 

Mirel Rădoi a vorbit despre conflictul dintre el şi Mihai Stoichiţă de la meciul cu Islanda! ”Eu nu accept de la nimeni să le spună jucătorilor mei ce să facă!”

Afla mai multe despre: mirel radoigigi becalifcsbmirel radoi echipa nationala 

viewscnt
Articole similare