Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ce buget a avut FCSB în acest sezon? ”Nu a fost mai mare decât atât!” Sumele puse la bătaie de Craiova şi CFR | EXCLUSIV

Ce buget a avut FCSB în acest sezon? ”Nu a fost mai mare decât atât!” Sumele puse la bătaie de Craiova şi CFR | EXCLUSIV

FCSB

Comentarii

Nicolae Dică a fost invitat special în studioul Orange Sport, unde a abordat mai multe subiecte.

Ce buget a avut FCSB în acest sezon? ”Nu a fost mai mare decât atât!” Sumele puse la bătaie de Craiova şi CFR

Miercuri, 25 mai, Dan Şucu a fost prezentat oficial ca nou investitor la Rapid. Acesta a preluat 50% din pachetul de acţiuni, iar în Giuleşti a început o nouă eră. În primul sezon cu Dan Şucu acţionar, patronul Mobexpert susţine că bugetul Rapidului va fi de 7 milioane de euro. În următoarele sezoane, bugetul ar urma să crească şi să devină printre cele mai mari din Liga 1.

Dică a declarat că a fost recent în campionatul Greciei, iar nivelul văzut acolo de el nu ar justifica sumele de bani investite. De asemenea, el a dezvăluit că FCSB a avut în acest sezon un buget de 7-8 milioane de euro, iar CFR ar avea la dispoziţie suma de 10 milioane de euro. 

După ce clubul a fost cumpărat de milionarul român, fostul selecţioner Victor Piţurcă s-a arătat impresionat de noul proiect din Giuleşti. El este convins că echipa care în prezent este condusă de Andrian Mutu se va bate la titlu. De asemenea, fostul antrenor al Craiovei a fost întrebat şi dacă ar accepta o potenţială ofertă de la Rapid. 

”Am fost acum două săptămâni în Grecia, am fost la meci, AEK-PAOK, un derby, se băteau pentru locul 3. Crede-mă că nu am văzut un nivel ridicat, nu am văzut absolut nimic şi mă gândesc că acolo sunt bugete enorme.

Nu am văzut absolut nimic... am văzut ritm mai bun la noi. Cred că la investiţia pe care o facem noi, avem un nivel cât de cât ok... Când am fost la Juventus, am avut ce să vâd. Nu cred că FCSB a avut buget mai mare de 7-8 milioane de euro, nici Craiova. Poate CFR 10 milioane. Nu are cum să aibă mai mult. CFR cred că a avut un milion pe lună”, a spus Nicolae Dică, la Orange Sport. 

Afla mai multe despre: fcsb-craiova-cfr 

viewscnt
Articole similare