You are here:

”Ce e asta?” / ”Săracul... Ce poză i-au pus!”. Panduru, hohote de râs după ce a văzut fotografia de prezentare a lui Krasniqi | EXCLUSIV

”Ce e asta?” / ”Săracul... Ce poză i-au pus!”. Panduru, hohote de râs după ce a văzut fotografia de prezentare a lui Krasniqi | EXCLUSIV
Comentarii

Ermal Krasniqi (25 de ani) a plecat de la Rapid şi a semnat cu Sparta Praga, campioana Cehiei.

Panduru s-a amuzat după ce a văzut prezentarea lui Krasniqi de la Sparta Praga

Ermal Krasniqi, unul dintre cei mai buni jucători din sezonul trecut, a plecat din Giuleşti, iar Rapid va încasa o sumă importantă de bani în schimbul transferului său, cu care, cel mai probabil, va acoperi posturile ce au lăsat de dorit în ultimele meciuri.

Sparta Praga va intra în turul doi preliminar al Ligii Campionilor, unde are şanse să joace cu FCSB, în cazul în care roş-albaştrii vor trece de ”dubla” de debut din cupele europene.

Cei de la Sparta Praga au decis să publice o poza ciudată pentru a-l prezente pe Krasniqi. Basarab Panduru s-a amuzat copios de fotografia cu Krasniqi.

  • Şase goluri şi cinci pase decisive a reuşit Ermal Krasniqi în meciurile jucate

Basarab Panduru: ”Ce e asta? Nu sunt mâinile lui, nu e nimic de la el. Tricoul de la altul, mâinile de la altul, capul doar a lui. Mâinile sunt cam în spate, capul în faţă. Incredibil aşa ceva... (n.r. râde) Ce îţi trebuie să pui asemenea poze? Mai bine era nimic! 

Silviu Tudor Samuilă: Săracul, i-au pus o poză... Mai bine nu pui nimic!”.

  • Cota de piaţă a lui Ermal Krasniqi este estimată de Transfermarkt la 1.600.000 de euro. 

Afla mai multe despre: pandurukrasniqirapidtransfer 

viewscnt
Articole similare