You are here:

Ce echipă din Superliga este ”enervantă” pentru Adrian Mutu: ”Din toate punctele de vedere”

Ce echipă din Superliga este ”enervantă” pentru Adrian Mutu: ”Din toate punctele de vedere”

Superliga

Comentarii

Adrian Mutu s-a declarat surprins de ascensiunea formidabilă înregistrată de Oţelul Galaţi în ultimii ani.

”Briliantul” a scos în evidenţă meritele lui Dorinel Munteanu, omul care a reuşit să promoveze succesiv cu Oţelul din Liga 3 în Superliga, însă a ţinut să tragă un semnal de alarmă referitor la comportamentul ”Neamţului”, pe care l-a criticat recent pentru că l-a bruscat pe David Maftei.

Mai mult decât atât, Adrian Mutu a catalogat jocul Oţelului drept ”enervant din toate punctele de vedere”, date fiind agresivitatea şi capacitatea imensă de efort pe care o au elevii lui Dorinel Munteanu.

Adrian Mutu consideră că atitudinea lui Dorinel Munteanu ”strică imaginea Oţelului”

"Face o treabă foarte bună la Galaţi. Era printre echipele la care ne gândeam că vor retrograda imediat după promovare. Dar, iată că Dorinel a reuşit să schimbe faţa echipei. E o echipă incomodă, care munceşte pentru fiecare punct. Nu te lasă să joci.

E o echipă enervantă din toate punctele de vedere. Dorinel era la fel. Un muncitor, un jucător de calitate cu un stâng de calitate, dar un luptător. Ceea ce strică imaginea acestei poveşti frumoase care e Oţelul e atitudinea şi nervii lui Dorinel, care se ceartă cu toată lumea", a declarat Mutu, pentru Fanatik.

În sezonul trecut, Adrian Mutu a întâlnit Oţelul în februarie, pe vremea când era antrenorul CFR-ului. Partida s-a terminat la egalitate, scor 2-2.

Afla mai multe despre: otelulsuperligaadrian mutu 

viewscnt
Articole similare