Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ce echipe vrea să întâlnească Ovidiu Burcă în grupele Cupei României: ”Ne dorim nume sonore din Liga 1!”

Ce echipe vrea să întâlnească Ovidiu Burcă în grupele Cupei României: ”Ne dorim nume sonore din Liga 1!”

Cupa României

Comentarii

Dinamo s-a calificat, joi seară, în grupele Cupei României, trecând în play-off de echipa Viitorul Pandurii Târgu Jiu, scor 1-0.

Golul a fost marcat de Alexandru Pop, în minutul 34. La finalul meciului, Ovidiu Burcă a oferit mai multe declaraţii. Antrenorul lui Dinamo a fost mulţumit de jocul echipei sale şi consideră că băieţii lui au meritat victoria. 

De asemenea, Burcă îşi doreşte să întâlnească nume sonore din Liga 1 în grupele Cupei României. 

”Ne dorim nume sonore din Liga 1!”

”O calificare foarte muncită. Am întâlnit o echipă bună, care ne-a învins data trecută. Îi felicit pe băieţi pentru modul în care s-au calificat. E important, doar jucând la intensitatea asta, echipa poate să crească. Sunt mulţumit că nu am luat gol, am făcut un joc solid. Am suferit la finalizare. Sunt lucruri bune care s-au întâmplat şi sunt mulţumit.

Nu mi-a fost teamă, nu m-am gândit. Mă gândesc să nu luăm gol. Echipa s-a apărat bine. Problemele au fost la fazele fixe, ştiam că ne pot pune probleme dacă avem faze fixe. Au înţeles că trebuie să facem pressing sus, să îi ţinem departe. Cred că am câştigat meritat.

Nu am pus secvenţe de la meciul trecut. Şe-am amintit înainte să iasă pe teren. Le-am adus aminte de sentimentul acela de frustrare şi ne-am rugat să nu mai simţim acea amărăciune. Ne bucurăm de calificare. Vom întâlni echipe de prima ligă şi sunt bucuros că ne putem măsura forţele cu echipe de prima ligă.

Dacă am ajuns la nivelul acesta, ne dorim nume sonore din Liga 1. Vedem ce va fi. Cupa este un obiectiv important. Istoria clubului ne obligă să mergem cât mai departe, dar dincolo de acest lucru, o echipă poate creşte doar jucând meciuri de genul ăsta.

Am văzut că alţi colegi şi-au menajat jucătorii. Trebuie să ne antrenăm astfel încât să jucăm din trei în trei zile. Doar aşa putem creşte. Noi jucăm toate meciurile în deplasare. Am avut o periodă complicată. Am încercat să asimilăm tactici, obiective comune, să formăm o echipă. Am avut răbdare cu jucătorii.

Lucrurile trebuie să capete o altă formă. Avem nevoie de rezultate, de puncte. I-am simţit că s-au pregătit bine. Le văd nivelul. Simt că putem face puncte. Procesul de formare este unul dificil. Nu ne putem aştepta ca de la o saptamana la alta să se vadă schimbări.

Sper ca oamenii să vină alături de noi şi la Giurgiu. Nu ştiu dacă e frustrant, dar nu e confortabil să nu ai un teren al tău, ne-am dorit să jucăm pe Arcul de Triumf, sper să se rezolve această problemă”, a declarat Ovidiu Burcă la finalul meciului.

Afla mai multe despre: cupa româniei-ovidiu burcă-dinamo 

viewscnt
Articole similare