Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ce explicaţii a avut Mauricio Pochettino după ce suporterii lui PSG i-au huiduit pe Messi şi Neymar! ”Situaţia este dificilă, nu putem schimba trecutul!”

Ce explicaţii a avut Mauricio Pochettino după ce suporterii lui PSG i-au huiduit pe Messi şi Neymar! ”Situaţia este dificilă, nu putem schimba trecutul!”

PSG

Comentarii

Mauricio Pochettino a oferit o serie de declaraţii după ce suporterii francezi i-au huiduit pe jucătorii de la PSG.

Jucătorii echipei PSG au fost huiduiţi de propriii suporteri la intrarea pe teren pentru meciul cu Bordeaux, din etapa a 28-a din Ligue 1, scor 3-0. Fanii sunt supăraţi după eliminarea suferită de echipa lor favorită în optimile de finală ale Ligii Campionilor, în urma înfrângerii, scor 1-3, cu Real Madrid.

După startul jocului, principalii vizaţi de huiduielile publicului au fost Messi şi, mai ales, Neymar, cei doi fiind contestaţi la fiecare atingere a balonului. În schimb, Kylian Mbappe a fost ovaţionat.

Antrenorul Mauricio Pochettino a decis să-l treacă pe banca de rezerve pe portarul Gianluigi Donnarumma, autorul unei gafe la golul egalizator al madrilenilor, miercuri. Locul său în echipa de start a PSG-ului a fost luat de Keylor Navas.

La finalul meciului, antrenorul francezilor a recunoscut că îi înţelege pe suporteri. Mauricio Pochettino speră să îi mulţumescă pe suporterii de la Paris cu un titlu câştigat la finalul sezonului. 

”Situaţia este dificilă, nu putem schimba trecutul!”

”A fost foarte greu. Putem înţelege frustrarea şi dezamăgirea suporterilor. Şi noi simţim aceleaşi lucruri şi trecem toţi prin această frustrare de a nu ne califica mai departe în Champions League. Huiduielile au fost pentru toţi. Suntem o echipă, suntem împreună. Este o situaţie foarte tristă.

Trebuie să ne concentrăm să câştigăm titlul. Suntem în faţă. Situaţia este dificilă, nu putem schimba trecutul, dar trebuie să fim atenţi să câştigăm nu doar titlul, ci şi următoarele meciuri”, a declarat Mauricio Pochettino, citat de Paris Fans. 

Afla mai multe despre: mauricio pochettino-psg-franţa 

viewscnt
Articole similare