Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ce explicaţii a găsit Dusan Uhrin după ce Dinamo a ajuns cu un picior în Liga 2: ”Jucătorii vorbesc între ei, dar trebuie să demonstreze pe teren!”

Ce explicaţii a găsit Dusan Uhrin după ce Dinamo a ajuns cu un picior în Liga 2: ”Jucătorii vorbesc între ei, dar trebuie să demonstreze pe teren!”

Dinamo București

Comentarii

Dinamo a fost învinsă, sâmbătă seară, în deplasare, cu scorul de 2-0, de echipa Universitatea Cluj, în prima manşă a barajului de menţinere/promovare în Liga 1.

Tehnicianul echipei Dinamo, Dusan Uhrin Jr., a declarat, sâmbătă seară, după înfrângerea din meciul cu Universitatea Cluj, scor 0-2, că speră ca formaţia sa să dea totul în confruntarea retur şi să întoarcă rezultatul.

”Jucătorii vorbesc între ei, dar trebuie să demonstreze pe teren!”

”Nu am început jocul cu agresivitate, nu e un rezultat prea bun. A doua repriză am început să jucăm mai bine, dar nu am înscris, era important să dăm gol. Mai avem 90 de minute să întoarcem rezultatul şi sper să dăm maximum la retur. A fost un discurs dur (n.r.- în vestiar, la pauză), am început bine repriza a doua, dar nu am reuşit să înscriem.

E 0-2, mai avem un meci acasă. Două bare nu ajung. A fost greu pentru că U Cluj a jucat bine, acum trebuie să încercăm să revenim. Jucătorii vorbesc între ei, dar trebuie să demonstreze pe teren. Atmosfera a fost superbă, dar am fost concentrat la meci. Cu siguranţă, agresivitatea (n.r.- ce trebuie să schimbe Dinamo la retur)”, a declarat Dusan Uhrin.

Returul va avea loc la 29 mai.

Afla mai multe despre: dinamo-duşan uhrin-u cluj 

viewscnt
Articole similare