Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ce fotbalist l-a impresionat pe Carlo Ancelotti în Celtic - Real Madrid 0-3: "A făcut un joc fantastic". Care este starea lui Benzema

Ce fotbalist l-a impresionat pe Carlo Ancelotti în Celtic - Real Madrid 0-3: "A făcut un joc fantastic". Care este starea lui Benzema

Real Madrid

Comentarii

Carlo Ancelotti s-a declarat mulţumit de evoluţia jucătorilor săi în partida de debut din noua ediţie a Ligii Campionilor, câştigată cu scorul de 3-0 pe terenul scoţienilor de la Celtic Glasgow.

"Au fost două meciuri. În prima repriză, am suferit puţin în faţa intensităţii lor, iar în cea de-a doua repriză am controlat mai bine, am jucat foarte bine şi ne-am simţit confortabil cu posesia mingii.

Nu am fost surprinşi. Ştiam că vor începe foarte puternic, cu multă intensitate. Am avut şansă pentru că au lovit bara, dar după aceea am fost foarte buni în utilizarea mingii. Nu am fost suficient de rapizi în ultima parte a primei reprize, dar a fost mult mai bine în partea secundă şi, cu nişte combinaţii grozave, am marcat trei goluri fantastice.

După ce am deschis scorul, am ştiut că ne va fi mai uşor. Am controlat cu multă calitate mijlocul terenului. Kroos a făcut un joc fantastic şi în repriza secundă nu au mai fost probleme", a spus Ancelotti la finalul partidei de la Glasgow.

Antrenorul italian a vorbit şi despre accidentarea suferită de atacantul Karim Benzema, înlocuit în minutul 30 al jocului de pe Celtic Park.

"Nu pare să fie nimic îngrijorător, dar trebuie să aşteptăm controlul medical de miercuri, pentru a fi siguri. Însă, după prima evaluare, nu pare să fie ceva serios", a precizat Ancelotti.

Real Madrid, deţinătoarea trofeului, a învins-o pe Celtic Glasgow prin golurile marcate de Vinicius Junior (56), Luka Modric (60) şi Eden Hazard (77).

Afla mai multe despre: real madrid 

viewscnt
Articole similare