Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ce fotbalişti a remarcat Adrian Mutu după egalul cu Universitatea Craiova: ”Cred că e o nedreptate că nu e convocat la U21!”

Ce fotbalişti a remarcat Adrian Mutu după egalul cu Universitatea Craiova: ”Cred că e o nedreptate că nu e convocat la U21!”

Rapid

Comentarii

Echipa Rapid Bucureşti a încheiat la egalitate, pe teren propriu, cu Universitatea Craiova, scor 2-2, un meci din Superligă, în care gazdele au fost conduse cu 2-0 în minutul 19.

Adrian Mutu, antrenorul echipei Rapid, crede că jucătorii săi au început timoraţi meciul de sâmbătă cu Universitatea Craiova, resimţind presiunea ultimelor înfrângeri.

El susţine că Pănoiu ar fi meritat să fie convocat la naţionala României U21. 

”Am început timoraţi, s-a simţit din nou presiunea care este asupra noastră după înfrângerea din derby, din Cupă. Aşa, tacit, era presiunea pusă de public pe noi să obţinem un rezultat bun cu Universitatea Craiova. Cred că după primul gol al nostru am reintrat în joc. Am făcut o repriză a doua bună.

E normal că în momentul în care joci în faţa unui public pretenţios cum e al nostru să fim timoraţi. Cred că azi am arătat tărie de caracter, am terminat meciul în atac. Cred că a fost un meci spectaculos, aşa cum trebuie să joace două echipe puternice.

E presiune foarte mare. E important să se călească, să crească, pentru că nu găseşti pe multe stadioane ce e aici. Jocul greşeală aşteaptă şi e normal că dacă nu sunt execuţii spectaculoase atunci golurile să vină din erori personale. Am avut o atitudine foarte bună, dacă jucăm în modul ăsta e greu să ne bată cineva.

E binevenită această pauză, că avem 6 jucători accidentaţi. Toţi cei absenţi pot să fie titulari în echipă. Albu este la doctor, o să vedem ce are. O să avem câteva zile libere şi după o să facem antrenamente şi o să ne punem la punct.

Când duci un rim aşa cum am dus noi cu Farul, cu FCSB. Deocamdată nu mă gândesc la amânarea meciului cu FC Braşov, o să văd ce lot avem. Cred că e bun un amical, putem da şanse şi tinerilor sau celor care au jucat mai puţin.

Ioniţă nu a fost foarte incisiv, dar atunci când s-a aprins, s-a văzut. Mi-a plăcut mult şi Pănoiu, cred că e o nedreptate că nu e convocat la U21. Sefer nu a avut un meci strălucit, dar probabile şi emoţiile convocării l-au făcut să nu fie sută la sută”, a spus Adrian Mutu.

Rapid şi Universitatea Craiova au încheiat la egalitate, 2-2, în etapa a 18-a din Superligă

Craiova a început meciul de pe Giuleşti cu un gol marcat în minutul 5, de Creţu, din pasa lui Rivaldinho. În minutul 19 Rivaldinho a trimis la Baiaram, care a înscris pentru 2-0. Albu a redus din diferenţă, din pasa lui Săpunaru, în minutul 24, iar gazdele au egalat prin Dugandzic, în minutul 72.

Rapid are 33 de puncte şi se află pe locul secund în clasament, iar Universitatea Craiova este pe poziţia a patra, cu 31 de puncte.

Afla mai multe despre: rapid-mutu-craiova 

viewscnt
Articole similare