You are here:

”Ce gol ai dat!!!”. Panduru, felicitat în direct după reuşita de generic din meciului Generaţiei de Aur | EXCLUSIV

”Ce gol ai dat!!!”. Panduru, felicitat în direct după reuşita de generic din meciului Generaţiei de Aur | EXCLUSIV

Echipa națională

Comentarii

Generaţia de Aur s-a impus în faţa Legendelor Lumii în meciul de retragere, scor 3-2, pe Arena Naţională.

Basarab Panduru (53 de ani) l-a învins pe goalkeeperul Dida şi a înscris un gol superb în meciul Generaţia de Aur – Restul Lumii 3-2, disputat sâmbătă, 25 mai, pe Arena Naţională din Bucureşti.

Aflat la marginea careului de 16 metri, actualul analist TV la Orange Sport a şutat aproape de pe loc în vinclu, fără nicio speranţă pentru Dida. 

Panduru a fost felicitat, în direct la Orange Sport, de Dan Udrea.

Acum ai 50% pentru 24 luni reducere la abonamente la trecerea de pe PrePay. Oferta, la Orange

Dan Udrea: Ce gol ai dat!!! Te resimţi? Cum eşti? Viorel Moldovan era cam împachetat ieri, se resimţea. 

Basarab Panduru: În timpul meciului m-am gândit ce o sa să se întâmple cu mine. Cred că am ştiut sa gestionez perioada asta foarte bine, ghetele le-am pus la meci prima dată, am zis dacă mă iau tendoalee fix atunci aia e. Dar la Cluj am ajuns deja cu tendoanele... A fost bine, n-am nimic.

Eu cred ca nu ai făcut nimic, eu cred ca dacă după ce m-am lăsat de fotbal făceam 2 antrenamente de fotbal pe săptămână eu nu aveam nimic. Eu joc tenis, dar nu are treaba una cu alta. Gheata cu asta, nu are treabă! Ce înseamnă treabă? Să nu te ia tendoanele. Belo la 60 de ani a jucat 90 de minute...

Basarab Panduru făcut parte din lotul României la Campionatul Mondial din 1994, iar în prezent e unul dintre cei mai apreciaţi analişti sportivi. 

  • 54.967 de spectatori, cea mai mare asistenţă înregistrată pe Arena Naţională, au fost la meciul Generaţiei de Aur

Panduru, după meci:

"Am dat golul pe care nu l-am la Mondial. Pe finalul meciului (n.r- cu Suedia) am avut o ocazie, dar am dat pe lângă poartă. Mai bine aş fi dat atunci, dar e bine că l-am dat şi pe ăsta… La gol nu m-am uitat la Dida, dar mă uitam la minge, să nu dau pe lângă ea.

A fost greu, ne-am antrenat, ne-am pregătit, dar… Dar bine că toţi am terminat cu bine. Am avut emoţii pentru că a fost o mare nebunie, toată lumea voia să vină la meci. A fost ceva excepţional, le mulţumim tuturor. E bine că am câştigat, toată lumea a jucat cât a putut", a declarat Basarab Panduru, la finalul partidei de pe Arena Naţională.

Acum ai nelimitat minute şi SMS, de la 3€/lună, abonament la portare. Oferta, la Orange

Afla mai multe despre: basarab pandurugeneraţia de aurnaţională româniei 

viewscnt
Articole similare