Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ce i-a cerut Dică lui Becali chiar în timpul conferinţei de presă: ”Mi-aş dori asta de la el, dar nu ştiu dacă o va face!”

Ce i-a cerut Dică lui Becali chiar în timpul conferinţei de presă: ”Mi-aş dori asta de la el, dar nu ştiu dacă o va face!”

FCSB

Comentarii

Nicolae Dică a susţinut o conferinţă de presă premergătoare partidei cu CS Mioveni.

Dică s-a întors la FCSB. Toni Petrea a decis să îşi dea demisia după un start slab al echipei, iar fostul secund al lui Mirel Rădoi a fost chemat să redresese clubul lui Gigi Becali. Imediat, Gigi Becali s-a dezlănţuit pe piaţa de transferuri şi a adus mai multe nume din Liga 1, printre ele fiind Rusu şi Miculescu. 

De asemenea, Gigi Becali pare că a revenit la sentimente mai bune pentru FCSB şi ar dori să se întoarcă la stadion, pentru a urmări jocul echipei pe care o finanţează. Dică a fost întrebat dacă Gigi Becali va dori să vină în tribune. 

Dică a spus că el îşi doreşte ca patronul să fie prezent la stadion alături de familia lui, pentru a vedea cum evoluează băieţii antrenaţi de el. 

”Mi-aş dori asta de la el, dar nu ştiu dacă o va face!”

”Mi-aş dori să vină la meci, nu ştiu dacă o va face. Unul dintre obiectivele mele, că nu l-am spus până acum, ar fi acela să îl văd pe patronul echipei în tribune, cu familia. Să fie împreună la meci, să se bucure de spectacol. Dacă ar veni, înseamnă că ar fi mulţumit de joc”, a declarat tehnicianul de la FCSB. 

FCSB a început dezastruos sezonul, fără nicio victorie şi cu înfrângeri în Conference League şi în derby-ul cu Rapid. Debutul slab de sezon a dus la schimbarea lui Toni Petrea, care şi-a dat demisia, iar Nicolae Dică a fost adus în locul său.

Afla mai multe despre: fcsb-dică-becali 

viewscnt
Articole similare