Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ce i-a garantat Marius Şumudică lui Nelu Varga înainte de a fi dat afară de la CFR Cluj! Nici această promisiune nu l-a salvat

Ce i-a garantat Marius Şumudică lui Nelu Varga înainte de a fi dat afară de la CFR Cluj! Nici această promisiune nu l-a salvat

CFR Cluj

Comentarii

Marius Şumudică şi-a enumerat toate cifrele şi reuşitele de la CFR Cluj, înainte de a fi dat afară de patronul Nelu Varga. În plus, le-a făcut o promisiune conducătorilor şi jucătorilor, în cadrul conferinţei de presă.

Au fost ore agitate la CFR Cluj, după ce echipa a pierdut şi returul cu Steaua Roşie Belgrad şi a fost trimisă în grupele Conference League, unde şi-a aflat, deja, adversarele. Marius Şumudică nu va mai conduce echipa, întrucât a fost dat afară de patronul Nelu Varga, împreună cu Marian Copilu şi alţi doi oameni importanţi din club. 

Marius Şumudică a garantat titlul Ligii 1 înainte să fie dat afară de la CFR Cluj

Vineri, antrenorul a stat pe la porţile stadionului din Gruia, întrucât nu a fost lăsat să intre la antrenamentul de la ora 11, în condiţiile în care omul de afaceri a mutat şedinţa de pregătire la ora 17:00. 

Cu o seară înainte, cu câteva minute înainte ca Nelu Varga să comunice că a decis demiteri în club, Marius Şumudică s-a lăudat în conferinţa de presă: "Din punct de vedere ofensiv, CFR îşi creează ocazii cât nu ştiu câte avea înainte. Credeţi că întâmplător ajungem acolo? Ar putea să ajungă dacă ar fi întâmplător şi nu s-ar lucra? Eu cred că nu. Stiţi câte meciuri a pierdut Şumudică? Va spun eu, trei meciuri. Cu Young Boys am pierdut la ei şi cu Steaua Roşie de două ori, dar nu meritam, despre ce vorbim ? Şumudică a pierdut trei meciuri din 15 în Europa. Suntem pe primul loc în Liga 1, suntem calificaţi în Conference League", a spus fostul principal din Gruia. 

El a susţinut că nu-şi va da demisia şi garanta titlul în Liga 1, într-un discurs îndreptat către conducerea clubului: "Dacă am 15 meciuri jucate şi am nouă victorii, trei egaluri şi trei înfrângeri în Europa, cu echipe mai puternice decât mine. De ce să plec? Trebuie să fiu nebun să plec. Eu sunt convins că luăm campionatul, CFR va lua campionatul. Sunt convins.

Am înţeles că şi Lincoln s-a calificat. Toată lumea blama această echipa, că nu ştiu ce şi uite că echipa din Gibraltar s-a calificat (n.r. - în grupele Conference League)", a adăugat Şumudică. 

Următorul antrenor de la CFR Cluj e Dan Petrescu, cel mai de succes tehnician din Gruia, în ultimii ani. 

 

Afla mai multe despre: marius sumudicacfrnelu vargacfr clujmarius sumudica cfr cluj 

viewscnt
Articole similare