Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ce i-a întrebat Carlo Ancelotti pe veteranii lui Real Madrid în timpul partidei cu Manchester City: ”Această situaţie îl descrie perfect ca antrenor!”

Ce i-a întrebat Carlo Ancelotti pe veteranii lui Real Madrid în timpul partidei cu Manchester City: ”Această situaţie îl descrie perfect ca antrenor!”
Comentarii

Real Madrid s-a calificat, miercuri seară, în finala Ligii Campionilor, trecând în semifinale de Manchester City, deşi pierduse meciul tur din deplasare cu scorul de 3-4 şi a fost condusă în retur, acasă, cu 1-0. La Madrid, scorul a fost 3-1 pentru gazde, după prelungiri.

În momentul când meciul a fost dus în prelungiri, antrenorul italian a apelat la jucătorii cu experienţă din lotul lui Real Madrid. Toni Kroos susţine că Acelotti i-a chestionat în legătură cu cine ar trebui schimbat. 

În prelungiri, antrenorul lui Real Madrid i-a scos de pe teren pe Karim Benzema (min. 104), Vinicius jr. (min. 115) şi Eder Militao (min. 115) şi i-a aruncat în meci pe Dani Ceballos, Lucas Vasquez şi Jesus Vallejo.

”Această situaţie îl descrie perfect ca antrenor!”

”Ancelotti a cerut părerea jucătorilor cu experienţă despre cine ar trebui să fie înlocuit în prelungiri. Această situaţie îl descrie perfect ca antrenor şi de aceea lucrează atât de bine cu echipa”, a spus Toni Kroos, citat de Sport Bible.

În cealaltă semifinală, Liverpool a trecut de Villarreal, scor 2-0 în tur şi scor 3-2 în retur. Finala dintre Liverpool şi Real Madrid se va disputa în data de 28 mai, pe Stade de France.

Afla mai multe despre: ucl-real madrid-kroos 

viewscnt
Articole similare