Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ce i-a transmis Răzvan Burleanu lui Ladislau Boloni, după ce campania din Liga Naţiunilor s-a terminat: ”Cu el nu am ajuns în această situaţie!”

Ce i-a transmis Răzvan Burleanu lui Ladislau Boloni, după ce campania din Liga Naţiunilor s-a terminat: ”Cu el nu am ajuns în această situaţie!”

FRF

Comentarii

Reprezentativa României a învins, luni seară, pe Stadionul Giuleşti, cu scorul de 4-1, selecţionata Bosniei, în ultima etapă a Grupei 3 din Divizia B a Ligii Naţiunilor.

Tricolorii încheie grupa pe ultimul loc, astfel că au retrogradat în Divizia C. Bosniacii, care au terminat pe prima poziţie, au promovat în Divizia A. Răzvan Burleanu a oferit primele declaraţii, după retrogradarea României. 

Preşedintele FRF susţine că vor exista două şedinţe în perioada următoare. De asemenea, el spune că în momentul de faţă, singura variantă este să continue cu Edi Iordănescu.

Răzvan Burleanu i-a transmis un mesaj lui Ladislau Boloni, omul cu care a negociat înainte să ajungă la o înţelegere cu Iordănescu. 

”Cu el nu am ajuns în această situaţie!”

”Acesta a fost contractul propus tuturor posibililor selecţioneri cu care s-a discutat atunci. Cu domnul Boloni nu am ajuns în această situaţie. Dacă lucrurile arătau la fel cum arată astăzi, indiferent de numele selecţionerului, aceeaşi ar fi fost propunerea noastră de stabilitate în ceea ce priveşte următoarea campanie de calificare.

Nu am avut nicio discuţie cu Edi în care să nu continue să spere, să muncească, să creadă, să aspire că putem să scoatem maxim din aceşti jucători.

Vorbim de o echipă naţională pe care trebuie să o creştem împreună, jucători care au crescut în ultimii 3 ani la loturile de tineret şi care în momentul de faţă au acea vârstă la care pot să atingă un potenţial maxim, să revenim la un turneu final”, a spus Răzvan Burleanu.

Afla mai multe despre: frf-românia-bureanu-boloni 

viewscnt
Articole similare