Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ce i-a transmis Răzvan Lucescu lui Mirel Rădoi! ”El a făcut o treabă foarte bună, fotbalul românesc e foarte jos!”

Ce i-a transmis Răzvan Lucescu lui Mirel Rădoi! ”El a făcut o treabă foarte bună, fotbalul românesc e foarte jos!”
Comentarii

Răzvan Lucescu s-a întors în România şi a vorbit despre echipa naţională a României.

Antrenorul lui PAOK a câştigat, duminică, derby-ul din Grecia cu Panathinaikos, scor 3-1, iar acum, a vorbit despre următoarele două meciuri ale României, cu Islanda şi Liechtenstein. România luptă pentru un loc la barajul care asigură prezenţa la Campionatul Mondial din 2022. Fostul selecţioner crede că Mirel Rădoi este capabil să califice echipa înainte să părăsească naţionala. 

”El a făcut o treabă foarte bună, fotbalul românesc e foarte jos!”

”E obligatoriu să facem cele şase puncte. Cred că vom avea adversari care sunt sub nivelul echipei naţionale. E o şansă mare pentru a prinde locul 2, iar la baraj nu se ştie ce va fi. Nu contează ce a fost în 2011, 2012... dacă Mirel a simţit că trebuie să-şi anunţe plecarea, înseamnă că a făcut bine pentru el. Dacă cineva decide să plece, înseamnă că nu mai are la fel de multă motivaţie.

Mirel Rădoi a făcut o treabă foarte bună, fotbalul românesc e foarte jos, avem jucători talentaţi, dar cu o educaţie modestă pentru fotbalul de nivel înalt. Calificarea la baraj ar însemna enorm pentru Mirel Rădoi şi un pas înainte pentru fotbalul românesc. Jucătorii sunt acolo, sunt obligaţi să dea totul pentru echipa naţională. Este o şansă importantă pentru ei să ajungă la un Campionat Mondial, deci motivarea lor trebuie să fie uriaşă.

Nu cred că anunţul lui Mirel poate să-i afecteze. Eu cred că ne vom califica la baraj, iar apoi să dea Dumnezeu să ne calificăm şi la Campionatul Mondial”, a spus Răzvan Lucescu, la revenirea în ţară.

România are 4 victorii, o remiză şi trei înfrângeri în Grupa J din preliminariile Campionatului Mondial 2022 şi a acumulat, în total, 13 puncte.

Afla mai multe despre: românia-mirel rădoi-răzvan lucescu 

viewscnt
Articole similare