Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ce jucător ”a studiat intens” MM Stoica + decizia luată după ce a primit ”interzis” în anturajul echipei naţionale | EXCLUSIV

Ce jucător ”a studiat intens” MM Stoica + decizia luată după ce a primit ”interzis” în anturajul echipei naţionale | EXCLUSIV

Fotbal

Comentarii

Naţionala de fotbal a României întâlneşte joi, 12 octombrie, de la ora 21:45, la Budapesta (Ungaria), reprezentativa similară a Belarusului, într-o partidă din etapa a 7-a a Grupei I din cadrul calificărilor pentru EURO 2024.

Din delegaţia României deplasată la Budapesta face parte şi preşedintele celor de la Poli Iaşi, Cornel Şfaiţer, cel care se bucură de un tratament special din partea federalilor.

MM Stoica ”caută” sponsor pentru echipa naţională: ”Mi-a fost greu, dar am depăşit trauma”

Prezent în studiourile Orange Sport, Mihai Stoica nu a putut rămâne indiferent la imaginile cu şeful din Copou. Şi-a adus aminte că şi el şi-a dorit, la un moment dat, să facă parte din delegaţia României, însă a fost refuzat pe motiv că este şef la FCSB. Cu toate acestea, Cornel Şfaiţer este acum la Budapesta, alături de ”tricolori”.

În urmă cu câteva săptămâni, Andrei Vochin, consilierul preşedintelui FRF, Răzvan Burleanu, a declarat că preşedintele celor de la Poli Iaşi, Cornel Şfaiţer, face parte uneori din delegaţie, deoarece reprezintă unul dintre sponsorii echipei naţionale.

Mai în glumă, mai în serios, Mihai Stoica a declarat că îşi va căuta şi el un sponsor puternic, pentru a fi primit în charterul echipei naţionale a României, la anumite deplasări.

De asemenea, MM Stoica a afirmat că şi-ar fi dorit să aibă la FCSB un jucător precum Arni Frederiksberg de la Klaksvik, care îşi împarte cariera între fotbal şi coordonarea unei afaceri cu pizza congelată din Feroe, unde este CEO.

MM Stoica: ”Era visul meu şi mi l-au spulberat. Nu-mi revin de atunci. Înţeleg că este din partea unui sponsor. Aşa a spus Andrei Vochin atunci. Nu ştiu, o să-mi caut şi eu un sponsor, să mă duc şi eu”.

MM Stoica: ”Nu, sunt ok acum. Mi-a fost greu, dar am depăşit trauma aia”.

Silviu Tudor Samuilă: ”Am înţeles că membrii Comitetului Executiv sunt invitaţi automat. Aia înţeleg, dar Cornel Şfaiţer nu e membru”.

MM Stoica: ”E posibil să aibă şi diurnă. Nu ştiu exact, o să-l întreb pe Vali Argăseală. Voiam să merg la meciul cu Malta. Urmăream foarte mult un jucător maltez. Între timp, s-a făcut barman şi nu mai vrea să vină...”.

Silviu Tudor Samuilă: ”S-a făcut barman?”.

MM Stoica: ”Am inventat acum, să pară mai...”

Silviu Tudor Samuilă: ”Nu, că nu te mirai”.

MM Stoica: ”Oricum, îl studiam intens pe feroezul care e şi CEO (n.r. - Árni Frederiksberg). Ăla da, era de luat, că-l aduceam şi la birou. Ăştia muncesc mult: 2-3 pe teren şi dup-aia: `Ia treci, mă, la birou!` . Ăla a dat goluri, mă. Incredibil. I-a eliminat pe Ferencvaros”.

 

Afla mai multe despre: mihai stoicaarni fredriksbergcornel sfaiter 

viewscnt
Articole similare