Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ce jucător a transferat Mircea Lucescu la Dinamo Kiev. ”A semnat pe patru sezoane” Il Luce pregăteşte şi transferul unui alt fotbalist

Ce jucător a transferat Mircea Lucescu la Dinamo Kiev. ”A semnat pe patru sezoane” Il Luce pregăteşte şi transferul unui alt fotbalistgalerie foto
Comentarii

Dinamo Kiev a anunţat oficial transferul mijlocaşului Denys Antyukh. Presa din Ucraina anunţă cu Mircea Lucescu vrea şi un fotbalist de la CSKA Moscova.

”Denys Antyukh este noul jucător al formaţiei Dinamo Kiev” a anunţat site-ul oficial al clubului antrenat de Mircea Lucescu.

 

 

Mijlocaşul în vârstă de 23 de ani a semnat un contract pe patru sezoane şi vine de la Kolos Kovalivka. Jucător de bandă stânga, Denys Antyukh este cotat la doar 600 de mii de euro şi este anunţat ca fiind un fotbalist de mare viitor.

Presa din Ucraina: ”Lucescu vrea un atacant de la CSKA Moscova”

Potrivit presei ucrainiene, Dinamo Kiev vrea să-l transfere pe Ilya Shkurin, atacantul bielorus al formaţiei CSKA Moscova.

Jurnalistul Igor Burbas anunţă că tânărul atacant de 21 de ani cotat la 1 milion de euro a intrat pe lista lui Mircea Lucescu.

Vârful născut la Vitebsk măsoară 1.88 m, este internaţional de tineret al Bielorusiei şi a marcat trei goluri în sezonul trecut în campionat pentru CSKA Moscova.

El a venit la CSKA pentru 500 de mii de euro, după un sezon cu 21 de goluri în Belarus. Dinamo Kiev ar trebui să plătească 1.5 milioane de euro pentru a-l achiziţiona din Rusia, scriu ucrianienii. 

Mircea Lucescu, omul miracol de la Kiev

În primul său sezon la Kiev, în ciuda antipatiei manifestate de o parte a suporterilor care nu au putut uita rivalitatea cu Şahtior, Mircea Lucescu a făcut senzaţie şi a cucerit toate trofeele interne: titlul, Cupa Ucrainei şi Supercupa Ucrainei. 

”Mâna” legendarul tehnician român s-a văzut şi la nivelul lotului. Patru dintre jucătorii cheie pe care Il Luce a pariat la Kiev sunt acum adevărate ”mine” de aur pentru Igor Surkis şi Dinamo Kiev. Mai multe detalii, AICI

  •  3 trofee a cucerit Mircea Lucescu la Dinamo Kiev în primul său sezon
  • 28 de victorii şi 8 remize a bifat echipa lui Lucescu în toate competiţiile
  • 25 de trofee are Mircea Lucescu pe banca lui Şahtior şi a lui Dinamo Kiev

Afla mai multe despre: mircea lucescudinamo kievdenys antyukh 

viewscnt
Articole similare