Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ce jucător surpriză a cerut Ancelotti. Real Madrid poate da o nouă mare lovitură unei rivale

Ce jucător surpriză a cerut Ancelotti. Real Madrid poate da o nouă mare lovitură unei rivale

Real Madrid

Comentarii

Real Madrid studiază cu mare atenţie piaţa transferurilor. Gruparea blanco nu vrea însă să investească sume mari în această vară.

În acest sens, Florentino Perez şi apropiaţii săi, caută să păstreze suma de care Real Madrid are nevoie pentru a-l transfera pe Kylian Mbappe Lotin, fotbalistul pe care toată lumea îl vrea la Madrid.

Real Madrid îl vrea pe Goretzka. Ancelotti, omul din spatele mutării

Potrivit Sport1, Real Madrid este foarte interesată să-l aducă pe Leon Goretzka de la Bayern Munchen.

Cotat la 70 de milioane de euro, Goretzka nu este mulţumit de noua propunere salarială făcută de Bayern Munchen. Carlo Ancelotti ar fi auzit toate aceste detalii şi ar fi cerut oficialilor blanco să monitorizeze cu maximă atenţie situaţia, iar dacă este posibil să încerce să-l transfere, mai ales că Goretzka intră în ultimul an de contract cu Bayern Munchen.

Dacă mijlocaşul nu va parafa o nouă înţelegere, Bayern nu va avea probabil nicio reticenţă în a-l vine pe Goretzka pentru a putea obţine o sumă de bani pentru un fotbalist care ar putea pleca vara viitoare, liber, la fel ca David Alaba. Austriacul a semnat deja cu Real Madrid.

Leon Goretzka a jucat în 32 de partide stagiunea trecută şi a oferit 9 pase de gol coechipierilor săi. Totodată, mijlocaţulş crescut de VFL Bochum a marcat opt goluri, două dintre ele în UEFA Champions League.

Afla mai multe despre: leon goretzkareal madridcarlo ancelotti 

viewscnt
Articole similare