Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ce jucători de la FCSB a remarcat antrenorul lui Anderlecht: ”Mi-a plăcut de el!”

Ce jucători de la FCSB a remarcat antrenorul lui Anderlecht: ”Mi-a plăcut de el!”

FCSB

Comentarii

FCSB - Anderlecht, al doilea meci din grupele Europa Conference League, se va juca joi, 15 septembrie 2022, pe Arena Naţională.

FCSB, echipa lui Nicolae Dică, face parte din grupa B din Europa Conference League, alături de R.S.C Anderlecht, de Silkeborg IF şi de englezii de la West Ham United. FCSB, echipa lui Nicolae Dică, face parte din grupa B din Europa Conference League, alături de R.S.C Anderlecht, de Silkeborg IF şi de englezii de la West Ham United.

Felice Mazzu, antrenorul lui Anderlecht, a vorbit în cadrul conferinţei de presă premergătoare partidei cu FCSB. El a remarcat mai mulţi jucători din echipa lui Dică. 

”Ne aşteptăm la un adversar de calitate, ştim că au transferat un atacant italian de calitate. Ştiu că FCSB în ultimul meci de campionat nu a câştigat, dar acum are nevoie de cele trei puncte, aşa cum avem şi noi nevoie. Nu suntem deloc surprinşi că FCSB a condus la West Ham acasă.

A existat şi acel penalty un pic la limită care a dat încredere echipei londoneze. FCSB este o echipă de calitate şi ne aşteptăm la asta mâine. Nu am fost impresionat de un jucător anume, ci mai degrabă de stilul de joc, mi-a plăcut Compagno. Şi căpitanul are calitate, şi Cordea. În general e o echipă cu vivacitate şi se vede acest lucru”, a spus Felice Mazzu.

Afla mai multe despre: fcsb-conference league- anderlecht 

viewscnt
Articole similare