Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ce l-a deranjat pe Modric înaintea semifinalei cu Argentina: "Nimeni nu vorbeşte". Cum vede duelul cu Messi

Ce l-a deranjat pe Modric înaintea semifinalei cu Argentina: "Nimeni nu vorbeşte". Cum vede duelul cu Messi

Cupa Mondială

Comentarii

Luka Modric, căpitanul naţionalei Croaţiei, a vorbit despre semifinala pe care reprezentativa sa o va disputa împotriva Argentinei la Cupa Mondială din Qatar.

"Mă pregătesc să mai joc o semifinală împotriva unei echipa mari, asta îmi doresc, nu doar împotriva unui jucător. Desigur, Leo Messi este foarte mare, este cel mai bun jucător al lor şi vom avea multe dificultăţi în a-l opri, dar suntem pregătiţi şi vom da totul. Sper să fie suficient pentru a ajunge în finală.

Toată lumea priveşte mai mult către ţările mari, noi suntem o ţară mică, nimeni nu ne ia în calcul, dar nu avem nicio problemă cu asta, că alţii sunt favoriţi şi noi suntem în umbră. Este un lucru din afară pe care nu îl putem controla.

Nimeni nu vorbeşte despre noi, deşi cred că am merita. Am văzut că avem o echipă foarte bună, matură, cu tineri care au adus calitate şi energie nouă. După patru ani, faptul că suntem din nou în semifinale este ceva incredibil", a declarat Modric într-un interviu acordat televiziunii publice spaniole.

Selecţionata Croaţiei, care a disputat finala Cupei Mondiale din 2018 (pierdută în faţa Franţei), va înfrunta naţionala Argentinei, marţi, pe Lusail Stadium din Al Daayen (ora 21:00).

În cealaltă confruntare din penultimul act, campioana mondială Franţa o va avea ca adversară pe reprezentativa Marocului, surpriza competiţiei, miercuri, pe Al Bayt Stadium din Al Khor (21:00).

Afla mai multe despre: modric 

viewscnt
Articole similare