Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ce l-a impresionat pe Kyriakos Papadopoulos după cea a ajuns la FC U Craiova 1948: ”Suporterii sunt şi ei excelenţi, am văzut cu ochii mei!”

Ce l-a impresionat pe Kyriakos Papadopoulos după cea a ajuns la FC U Craiova 1948: ”Suporterii sunt şi ei excelenţi, am văzut cu ochii mei!”

FC U Craiova

Comentarii

Kyriakos Papadopoulos a fost impresionat de ce a văzut la Craiova.

U Craiova 1948 a obţinut serviciile fotbalistului Kyriakos Papadopoulos, acesta semnând un contract pe doi ani. Papadopoulos are un C.V. impresionant ce include 136 de meciuri jucate în Bundesliga şi 8 goluri marcate, evoluând pentru echipe precum: Schalke 04, Bayer Leverkusen, RB Leipzig şi Hamburg SV.

Suma transferurilor platite pentru Kyriakos Papadopoulos este de 17.500.000 euro, iar valoarea cea mai mare de piaţă pe care a avut-o acesta a fost 18.000.000 euro. Fotbalistul a declarat că a fost impresionat de ce a văzut la Craiova. Grecul îi apreciază mult pe fanii de la FC U Craiova 1948. 

”Sunt fericit să fiu în România. Sunt oameni de treabă, locuri frumoase, vreme frumoasă. Am debutat, sunt fericit că am câştigat, iar acum urmează lucruri şi mai bune.

Am văzut că echipa este bună, jucăm un fotbal frumos. Suporterii sunt şi ei excelenţi, am văzut cu ochii mei. Vreau să joc şi să o fac bine.

Am învăţat câteva cuvinte în română de la colegi, la antrenament. Îmi place să ies cu colegii la restaurant, e frumos. Trebuie să fim concentraţi la meciul cu Petrolul, suntem într-o formă bună şi trebuie să câştigăm”, a spus Papadopoulos.

În palmaresul fotbalistului se află trofee precum: titlul în Grecia (x2), Cupa Greciei, Cupa Germaniei şi Supercupa Germaniei.

Afla mai multe despre: fc u craiova 1948-superligă- kyriakos papadopoulos 

viewscnt
Articole similare