Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ce le-a reproşat Erik Lincar jucătorilor lui, după eşecul cu Hermannstadt: ”Mi-aş fi dorit asta!”

Ce le-a reproşat Erik Lincar jucătorilor lui, după eşecul cu Hermannstadt: ”Mi-aş fi dorit asta!”

U Cluj

Comentarii

FC Hermannstadt a învins, marţi, în deplasare, cu scorul de 2-1 (1-0), echipa U Cluj, în ultimul meci al etapei a IX, penultima, a play-off-ului Ligii 2. La partida de pe Cluj Arena au asistat peste 20.000 de spectatori.

Ce le-a reproşat Erik Lincar jucătorilor lui, după eşecul cu Hermannstadt: ”Mi-as fi dorit asta!”

În ultima etapă sunt programate jocurile: Unirea Slobozia - Petrolul, Concordia - U Cluj şi Hermannstadt - CSA Steaua (toate duminică, de la ora 16.00). Sibienii au nevoie de un egal în ultimul joc pentru a fi siguri de revenirea în prima ligă după numai un sezon.

La egalitate de puncte între echipele de pe locurile 2 şi 3, U Cluj promovează. Dacă echipa din Cluj-Napoca ratează promovarea directă, va disputa un baraj cu formaţia de pe locul 14 din Liga 1, ocupat în acest moment de Dinamo.

La finalul meciului, antrenorul de la U Cluj, Erik Lincar, a fost dezamăgit şi a spus că şi-ar fi dorit ca fotbaliştii lui să aibă mai multă încredere în ei. 

”Din păcate, am fost sub presiunea rezultatului. Oricum, le mulţumesc tuturor oamenilor care au asistat la joc. Ne-au încurajat extraordinar. Păcat la acea neatenţie de la lovitura liberă. Din păcate, la nivelul ăsta, asta se întâmplă când faci o greşeală la o fază fixă. Cei de la Sibiu au avut două situaţii cu minge pe poartă şi au fost două goluri.

Ce să spun... am încercat, am venit cu centrari, am pus presiune, dar nu am fost deloc inspiraţi în faţa porţii. Rămâne jocul de la Chiajna. Trebuie să credem în continuare. Dacă e să nu reuşim calificarea directă, atunci va rămâne jocul de baraj cu Dinamo, cel mai probabil. 

Din punctul meu de vedere, acest meci pentru U Cluj trebuie să fie un etalon. Au jucat două echipe echilibrate, care sunt apropiate valoric şi se poate întâmpla orice. Astăzi, poate şansa a fost mai aproape de ei. În rest, cred că am avut şi un penalty pe final de joc, dar ok. Nu mă leg de arbitraj, pentru că ei văd mai bine.

Era clar că jucătorii au fost sub presiune. Mi-aş fi dorit mai multă încredere de la ei. Până la urmă este un joc de fotbal. Am jucat foarte bine şi în alte partide, dar greşeala aşteaptă. Ne-am creat ocazii şi în prima repriză. Nu am reuşit să marcăm. Îmi pare sincer rău. Sunt trist, dar trebuie să fim puternici, să mergem mai departe şi să avem încredere până la final”, a spus Erik Lincar, la finalul meciului. 

Afla mai multe despre: hermannstadt-u cluj-lincar 

viewscnt
Articole similare