Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ce lovitură pregăteşte Real Madrid! Cine vine să-l înlocuiască pe Benzema

Ce lovitură pregăteşte Real Madrid! Cine vine să-l înlocuiască pe Benzema
Comentarii

Presa italiană scrie că AC Milan ar fi ajuns la un acord pentru transferul lui Karim Benzema de la Real Madrid. Chiar dacă agentul fotbalistului neagă informaţia, discuţiile dintre cele două cluburi s-ar fi purtat, susţin italienii, prin alţi intermediari. Campioana Europei are pregătită deja o variantă de rezervă pentru a-l înlocui pe Benzema din sezonul viitor.

Real Madrid pare pe punctul de a schimba aproape în întregime linia ofensivă cu care a făcut istorie în ultimii ani. Cristiano Ronaldo a semnat deja cu Juventus Torino şi, tot în Italia, ar putea ajunge şi Karim Benzema, fotbalist despre care reputatul jurnalist italian, Gianluca Di Marzio scrie că va ajunge la AC Milan.

Pe Bernabeu, "tridentul BBC" ar putea deveni "BIH", gruparea blanco fiind foarte aproape de transferul starului belgian Eden Hazard şi pregătind o altă lovitură importantă pentru finalul perioadei de transferuri din această vară.

Înlocuitorul lui Karim Benzema ar urma să fie Mauro Icardi, vârful lui Inter Milano, principalul marcator din Serie A în sezonul trecut (29 de goluri marcate, la egalitate cu Ciro Immobile).

Avantajul Madridului în cazul Icardi ar fi faptul că argentinianul are pentru moment o clauză de 110 milioane de euro. O sumă pe care Real Madrid o vede una potrivită, ţinând cont de calităţile fotbalistului şi de vârsta sa (25 de ani).

Cotidianul ABC din Capitala Spaniei, susţine că Icardi ar fi prima variantă a Madridului pentru înlocuirea lui Benzema, dar subliniază faptul că soţia lui Mauro, care joacă şi rolul de agent al fotbalistului, discută prelungirea contractului său cu Internazionale Milano, amănunt care i-ar creşte clauza de reziliere la 200 de milioane de euro.

 

  • 107 goluri a marcat Mauro Icardi în 182 de meciuri pentru Inter Milano

  • 4 selecţii are Icardi în naţionala Argentinei

  • 2 titluri de golgeter în Serie A adună Mauro Icardi (2014-2015 şi 2017-2018)

Afla mai multe despre: real madridtransferuriicardibenzema 

viewscnt
Articole similare