You are here:

Ce lovitură! Răzvan Lucescu este dorit pe banca tehnică a unui club controlat de un miliardar. Tatăl său a purtat primele discuţii

Ce lovitură! Răzvan Lucescu este dorit pe banca tehnică a unui club controlat de un miliardar. Tatăl său a purtat primele discuţii galerie foto
Comentarii

PAOK Salonic, cu Răzvan Lucescu la timonă, a devenit campioana Greciei în acest sezon. Un detaliu care n-a trecut neobservat de cluburile puternice financiar din Europa.

Unul dintre aceste cluburi este chiar Şahtior Doneţk, grupare pe care a antrenat-o Mircea Lucescu şi care este patronată de Rinat Ahmetov. Ucrainianul are o avere de 7 miliarde de dolari conform presei din Ucraina şi el ar fi omul care l-ar dori pe fiul lui Mircea Lucescu pe banca Şahtiorului.

Cei de la Lenta.ua scriu că Mircea Lucescu, omul care a scris istorie pentru gruparea din Doneţk ar fi discutat personal condiţiile în care fiul său ar putea trece în Ucraina.

Mutarea are însă şanse mici de reuşită, în condiţiile în care PAOK nu vrea să se despartă sub nicio formă de antrenorul care a făcut gruparea din Salonic, campioană după 34 de ani.

93 de meciuri are Răzvan Lucescu pe banca celor de la PAOK, şi doar 14 dintre ele le-a pierdut. Formaţia sa a marcat 193 de goluri în această perioadă, iar sezonul 2018-2019 l-a terminat fără înfrângere, singura formaţie din Grecia care a reuşit de altfel acest lucru. 

Afla mai multe despre: răzvan lucescu 

viewscnt
Articole similare