You are here:

”Ce mai e milionul azi, mă, frate?” Salariul pe care Răzvan Burleanu ar trebui să i-l dea lui Edi Iordănescu: "Cum să nu poată?"

”Ce mai e milionul azi, mă, frate?” Salariul pe care Răzvan Burleanu ar trebui să i-l dea lui Edi Iordănescu: "Cum să nu poată?"

EURO

Comentarii

Edi Iordănescu se află de doi ani şi jumătate la cârma naţionalei. Contractul îi expiră la finele acestui Campionat European.

Dumitru Dragomir: ”Să-i oprească lui Edi un milion din calificările astea”

Naţionala României a reuşit o victorie impresionantă cu 3-0 împotriva Ucrainei, scriind astfel o pagină importantă de istorie. Iar acum pentru tricolori urmează duelul cu Belgia.

Selecţionerul României a început să fie curtat de mai multe cluburi din Europa şi din Asia, ofertele fiind foarte avantajoase din punct de vedere financiar.

  • Actualul contract al lui Iordănescu jr. expiră la încheierea aventurii echipei naţionale la EURO.

Dumitru Dragomir a vorbit despre viitorul lui Edi Iordănescu, acesta este de părere că Răzvan Burleanu trebuie să îi ofere peste un milion de euro actualului selecţioner după rezultatele obţinute.

”(n.r. despre contract Edi Iordănescu) Eu, dacă aş fi în locul lui aş rămâne şi aş cere 2 milioane pe an şi îţi dă un milion, îi dă Burleanu şi peste un milion. Dacă nu-l ţine Burleanu, îl spulberă spectatorii. În viaţa asta cu mulţimile nu te poţi pune. Cum să nu poată? Să-i oprească lui Edi un milion din calificările astea. FRF ce produce? Ei nu trebuie să producă, sponsorizări? Atunci?! 

Voi credeţi că un milion pe an pentru Edi e mult? Ce mai e milionul azi, mă, frate? La orice echipă din Arabia Saudită se duce ia peste 2 milioane şi jumătate. Fraţilor, să fii antrenor la naţionala unei ţări cu peste 20 de milioane de oameni nu e mult, dacă are performanţă. Nu îi dai nici 20.000 pe lungă dacă nu are performanţă”, a declarat Dumitru Dragomir pentru Prima Sport.

  • România s-a calificat la Euro-2024 de pe primul loc din grupa sa.

Rezultatele înregistrate până acum în grupa E a Campionatului European:

  • 17 iunie: ROMÂNIA – Ucraina 3-0 (Stanciu 29, R. Marin 53, Drăguş 57), Belgia – Slovacia 0-1 (Schranz 7)
  • 21 iunie: Slovacia – Ucraina 1-2 (Schranz 17 / Shaparenko 54, Yaremchuk 80)
  • 22 iunie: Belgia – ROMÂNIA (22:00)
  • 26 iunie: Slovacia – ROMÂNIA, Ucraina – Belgia (19:00)

Afla mai multe despre: nationala românieiedi iordănescueuro 

viewscnt
Articole similare