Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ce mâncare preferă jucătorii lui Laurenţiu Reghecampf! ”Lui Ivan îi plac ouăle tari dimineaţa!”

Ce mâncare preferă jucătorii lui Laurenţiu Reghecampf! ”Lui Ivan îi plac ouăle tari dimineaţa!”
Comentarii

Universitatea Craiova s-a deplasat în cantonamentul din Turcia pentru a se pregăti de partea secundă a sezonului.

Jucătorii din Bănie au nevoie de o alimentaţie bogată pentru a fi în formă maximă, iar chef Andrei Voica a dezvăluit ce mâncăruri preferă fotbaliştii din Bănie. Andrei Voica se ocupă de 3 ani de alimentaţia oltenilor. Bucătarul a prezentat meniul Universităţii Craiova şi a dezvăluit preferinţele fotbaliştilor. 

”Lui Ivan îi plac ouăle tari dimineaţa!”

”Avem un meniu bazat atât pe carbohidraţi, cât şi pe proteină. Lui Ivan îi plac dimineaţa ouăle tari. Vine Vătăjelu şi spune că el vrea ouăle moi, ţine de gustul fiecăruia. Papp, chiar şi Marius Constanin mănâncă mai mult legume, supe cremă.

De anul trecut sunt şi bucătarul echipei naţionale a României şi mă mândresc cu asta şi mă bucură foarte mult că am ajuns la nivelul ăsta. Este o muncă titanică în spate”, a spus bucătarul Craiovei.

De asemenea, bucătarul s-a arătat încântat de faptul că ”Reghe” este pasionat de bucătărie şi se implică în stabilirea meniurilor pentru jucători. 

”Laurenţiu Reghecampf găteşte foarte bine şi intră cu mine, ne sfătuim ce trebuie să facem pentru a doua zi sau seara. Mie îmi plac astfel de persoane, care se implică pe partea asta de bucătărie”, a declarat Andrei Voica. 

Ce adversare vor înfrunta oltenii în meciurile amicale din Turcia

Formaţia Universitatea Craiova va efectua în această iarnă un stagiu de pregătire în Turcia, în Antalya.

Jucătorii pregătiţi de Laurenţiu Reghecampf se vor reuni la Craiova luni, 3 ianuarie, tot în ziua respectivă fiind programată şi deplasarea în Turcia cu o cursă charter.

Condiţiile în care vor sta craiovenii sunt de cinci stele, astfel că pregătirea centralizată se va desfăşura la cel mai înalt nivel, scrie ucv1948.ro.

Gloria Sports Arena este un complex dedicat sportivilor cu terenuri gazonate, săli de forţă şi de recuperare şi un stadion cu pistă de atletism.

Întoarcerea echipei la Craiova este programată în data de 20 ianuarie 2022, cu două zile înaintea meciului cu Rapid.

Programul meciurilor amicale ale craiovenilor:

9 ianuarie: Universitatea Craiova - Paksi FC (Ungaria)

14 ianuarie: Universitatea Craiova - FC Baník Ostrava (Cehia)

16 ianuarie: adversarul va fi anunţat ulterior

Afla mai multe despre: craiova-reghecampf-ivan 

viewscnt
Articole similare