You are here:

Ce mândrie! Elias Charalambous, lăudat de unul dintre cei mai importanţi antrenori din Grecia, chiar înainte de FCSB - PAOK: ”Îi ţin pumnii”

Ce mândrie! Elias Charalambous, lăudat de unul dintre cei mai importanţi antrenori din Grecia, chiar înainte de FCSB - PAOK: ”Îi ţin pumnii”

FCSB

Comentarii

Elias Charalambous, tehnicianul lui FCSB; a primit aprecieri din partea lui Takis Lemonis, unul dintre cei mai importanţi antrenor greci din secolul 21.

PAOK şi FCSB se întâlnesc în etapa a doua din Europa League, într-un meci ce se anunţă pe viaţă şi pe moarte, având în vedere că deţinătoarea titlului de campioană în Grecia a pierdut derby-ul cu Aris din weekend.

Takis Lemonis, omul ce a pregătit-o pe Olympiakos în patru perioade diferite, a avut doar cuvinte de laudă la Elias Charalambous, fostul său elev de la Omonia Nicosia.

Cei doi au colaborat între 2008 şi 2010 şi au câştigat titlul şi Cupa Ciprului.

”Am să urmăresc foarte atent acest meci dintre PAOK şi FCSB. Ştiu că Elias este antrenorul românilor, i-am urmărit atent noul job şi cred că face o treabă extraordinară la FCSB. Nici nu mă îndoiam, Elias e aşa cum era şi ca jucător, un lider, iar acest leadership al lui se simte. A făcut o treabă extraordinară.

O să-i transmit un mesaj lui Elias. Îl îmbrăţişez. Îi mulţumesc pentru toate momentele împreună şi am încredere că va reuşi şi ca antrenor. Îi ţin pumnii şi îi doresc mult noroc”, a declarat Takis Lemonis, pentru Golazo.ro.

Afla mai multe despre: fcsbeuropa league,  

viewscnt
Articole similare