Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ce mesaj a transmis Emil Boc după ce U Cluj a învins-o pe Dinamo în manşa tur a barajului pentru Liga 1: ”Cu spiritul de luptă de azi putem reuşi şi în „infernul” din meciul următor!”

Ce mesaj a transmis Emil Boc după ce U Cluj a învins-o pe Dinamo în manşa tur a barajului pentru Liga 1: ”Cu spiritul de luptă de azi putem reuşi şi în „infernul” din meciul următor!”

U Cluj

Comentarii

Dinamo a fost învinsă, sâmbătă seară, în deplasare, cu scorul de 2-0, de echipa Universitatea Cluj, în prima manşă a barajului de menţinere/promovare în Liga 1.

Emil Boc, primarul municipiului Cluj-Napoca, a fost prezent în tribune la meci, el fiind un suporter declarat al echipei clujene. Fostul premier a fost impresionat de rezultat, dar şi de atmosfera creată de fani în tribune. 

După încheierea meciului, Emil Boc a reacţionat pe contul personal de Facebook.  El a postat un filmulţet cu momentul final al meciului, când fotbaliştii au început să sărbătorescă victoria care poate readuce echipa în Liga 1. 

”Cu spiritul de luptă de azi putem reuşi şi în „infernul” din meciul următor!”

”Victorie de senzaţie a FC Universitatea Cluj în meciul de fotbal cu Dinamo! „U” Cluj – Dinamo 2-0!!

Bravooo băieţi, Bravoo Galeriei „U”, Bravoo tututor celor care au susţinut echipa, din tribuna sau din afara ei!!

Felicit „U”, dincolo de rezultat, pentru SPIRITUL „U” , de dăruire şi sacrificiu pe teren pentru Simbolul „U”!

Băieţi, Clujul este întotdeauna cu „U”! Cu spiritul de lupta de azi şi cu mentalitate de învingători, putem reuşi şi în „infernul” din meciul următor de la Bucureşti!

„U”, suntem mândri de voi!!

TOŢI PENTRU „U”, „U” PENTRU TOŢI”!!

PS: Felicitări galeriei „U” pentru atmosfera incendiară de susţinere a echipei noastre şi, de asemenea, respect galeriei Dinamo pentru fair-play!”, a fost mesajul lui Emil Boc, după meciul de pe Cluj Arena. 

Afla mai multe despre: u cluj-emil boc-dinamo 

viewscnt
Articole similare