Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

„Ce mesaj ai pentru Serena Williams?” Simona Halep nu a ezitat să răspundă după vestea bună de la TAS

„Ce mesaj ai pentru Serena Williams?” Simona Halep nu a ezitat să răspundă după vestea bună de la TAS

Simona Halep

Comentarii

Simona Halep (32 de ani) a primit o veste excelentă din partea TAS. Tribunalul elveţian i-a redus suspendarea, de la 4 ani la 9 luni.

Simona Halep, răspuns pentru Serena Williams după reducerea suspendării

Decizia înseamnă automat că Simona Halep poate reveni de îndată pe terenul de tenis, ea ispăşindu-şi deja acea perioadă de suspendare până acum. Vestea vine într-un context foarte delicat pentru sportiva noastră, ea fiind trasă la răspundere inclusiv de Serena Williams.

Uriaşa jucătoare americană a postat un mesaj controversat imediat după suspendarea Simonei: „8 este un număr mai bun!”, făcând referie la titlul de la Wimbledon câştigat de Simona Halep în 2019. Americanca are 7 tilturi la Wimbledon, dar considera că ar fi meritat să-l câştige pe al 8-lea.

Revenită în ţară, Halep a fost întrebată despre mesajul rivalei sale, iar răspunsul a fost unul pe măsură. Dubla câştigătoare de Grand Slam a recunoscut că toate aceste critici au motivat-o să demonstreze că este nevinovată.

„Nu am nimic de transmis despre ce a spus Serena. Nu am luat nimic negativ, fiecare e liber să declare ce doreşte. Au fost multe critici, multe jigniri la adresa mea.

Pot spune că m-au motivat să lupt pentru a arăta adevărul. Cei care m-au susţinut au fost mult mai mulţi şi sunt mult mai importanţi”, a declarat Simona Halep.

Afla mai multe despre: simona halepserena williamstenis 

viewscnt
Articole similare